«Επιμένει» η γρίπη και ο κορωνοϊός - Ανησυχία από αύξηση νοσηλευόμενων στο ΓΝ Λεμεσού

«Επιμένει» η γρίπη και ο κορωνοϊός - Ανησυχία από αύξηση νοσηλευόμενων στο ΓΝ Λεμεσού

Αύξηση σημειώθηκε στους ασθενείς με γρίπη και κορονοϊό, που νοσηλεύονται στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού.

Μιλώντας το πρωί στο κρατικό ραδιόφωνο, ο εκπρόσωπος Τύπου του ΟΚΥπΥ, Χαράλαμπος Χαριλάου, ανέφερε ότι κατά το σαββατοκύριακο, οι νοσηλευόμενοι με γρίπη Α' αυξήθηκαν από 14, σε 25 - και οι ασθενείς με κορονοϊό, από ένας αυξήθηκαν σε πέντε.

Ο κύριος Χαριλάου σημείωσε, παράλληλα, πως ο αριθμός των ασθενών με γρίπη Α' και covid στα νοσοκομεία του ΟΚΥπΥ στις υπόλοιπες επαρχίες, δεν έχει διαφοροποιηθεί.

Πηγή: news.rik.cy

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ανακηρύχθηκαν σε πανηγυρικό κλίμα οι 56 νέοι βουλευτές μετά τις εκλογές - Σφραγίστηκε επίσημα η σύνθεση της Βουλής

Ανακηρύχθηκαν σε πανηγυρικό κλίμα οι 56 νέοι βουλευτές μετά τις εκλογές - Σφραγίστηκε επίσημα η σύνθεση της Βουλής

Σε πανηγυρικό κλίμα πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα, στο Δημοτικό Θέατρο Λευκωσίας, η επίσημη τελετή ανακήρυξης των 56 νέων βουλευτών που εξελέγησαν στις βουλευτικές εκλογές της 24ης Μαΐου. Η διαδικασία ολοκληρώθηκε παρουσία πολιτικών αρχηγών, στελεχών κομμάτων, συγγενών και φίλων των εκλεγέντων, σηματοδοτώντας τη νέα σύνθεση της Βουλής των Αντιπροσώπων που αναμένεται να συνέλθει για πρώτη φορά στις 4 Ιουνίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE