«Βόμβα» στους Οικολόγους - Παραιτήθηκε από Εκπρόσωπος Τύπου η Ε. Χρυσοστόμου

«Βόμβα» στους Οικολόγους - Παραιτήθηκε από Εκπρόσωπος Τύπου η Ε. Χρυσοστόμου

Παραιτήθηκε από τη θέση του Εκπροσώπου Τύπου του Κινήματος Οικολόγων η Ελένη Χρυσοστόμου.

Σε μήνυμά της προς τα ΜΜΕ, η κ. Χρσυσοστόμου γράφει ότι τους λόγους της παραίτησής της τους αναφέρει σε επιστολή, την οποία έχει απευθύνει στην Πολιτική Επιτροπή του Κινήματος.

Διαβάστε αυτούσια την επιστολή της.

Αγαπητοί/τες συνεργάτες/τιδες των μέσων μαζικής ενημέρωσης

Σας ενημερώνω ότι από σήμερα δεν θα εκτελώ χρέη Εκπροσώπου Τύπου του Κινήματος Οικολόγων μετά από την παραίτηση μου. Τους λόγους της παραίτησης μου τους αναφέρω σε επιστολή την οποία έχω απευθύνει στην Πολιτική Επιτροπή του Κινήματος.

Θα ήθελα να σας ευχαριστήσω για την άψογη και παραγωγική συνεργασία που είχαμε τα τέσσερα χρόνια που εκτελούσα χρέη Εκπροσώπου Τύπου.

Εύχομαι στον/στην καθένα/μια ξεχωριστά ότι καλύτερο και δημιουργικό καθώς και Καλά Χριστούγεννα.

Με οικολογικούς χαιρετισμούς

Ελένη Χρυσοστόμου

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Σκληρό πόκερ για τις προεδρίες των επιτροπών - Ο νέος κανονισμός αφήνει εκτός ΑΛΜΑ και Άμεση Δημοκρατία - Συνεδριάζει η Επιτροπή Επιλογής

Σκληρό πόκερ για τις προεδρίες των επιτροπών - Ο νέος κανονισμός αφήνει εκτός ΑΛΜΑ και Άμεση Δημοκρατία - Συνεδριάζει η Επιτροπή Επιλογής

Η συνεδρίαση της Ολομέλειας της Βουλής, που θα πραγματοποιηθεί σήμερα στις 16.00 αναμένεται να κυλήσει χωρίς ιδιαίτερες εκπλήξεις. Η επικύρωση της Επιτροπής Επιλογής και ο διορισμός των νέων γραμματέων και του κοσμήτορα θεωρούνται διαδικασίες με λίγο-πολύ προδιαγεγραμμένη κατάληξη. Το πραγματικό ενδιαφέρον, ωστόσο, μεταφέρεται αμέσως μετά το πέρας της συνεδρίας, όταν τα κόμματα θα κληθούν να καταλήξουν στην κατανομή των προεδριών των κοινοβουλευτικών επιτροπών, σε μια διαδικασία που συνοδεύεται από έντονες διαβουλεύσεις, πολιτικά παζάρια και παρασκηνιακές επαφές.

BEST OF TOTHEMAONLINE