Τραγωδία στην Πάφο: Η κατάσταση υγείας της 32χρονης - Τι δείχνουν οι πρώτες έρευνες - Βίντεο

Τραγωδία στην Πάφο: Η κατάσταση υγείας της 32χρονης - Τι δείχνουν οι πρώτες έρευνες - Βίντεο

Εκτός κινδύνου νοσηλεύεται η 32χρονη γυναίκα από το Νεπάλ, η οποία εντοπίστηκε λιπόθυμη δίπλα σε 44χρονο ομοεθνή της που βρέθηκε νεκρός σε υπόγειο χώρο εστιατορίου στην Πάφο.

Η γυναίκα μεταφέρθηκε σε σοβαρή κατάσταση στο νοσοκομείο, ωστόσο σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες η κατάσταση της υγείας της έχει σταθεροποιηθεί και παραμένει υπό ιατρική παρακολούθηση.

Ο 44χρονος εργαζόταν στο συγκεκριμένο εστιατόριο και χρησιμοποιούσε τον υπόγειο χώρο ως τόπο διαμονής. Το πρωί εντοπίστηκε χωρίς τις αισθήσεις του, ενώ δίπλα του βρισκόταν η 32χρονη.

Στη σκηνή έσπευσαν μέλη της Αστυνομίας, ανάμεσά τους αξιωματικός και μέλη του ΤΑΕ, καθώς και αστυνομικοί του σταθμού Κουκλιών, μαζί με ασθενοφόρο. Οι διασώστες διαπίστωσαν τον θάνατο του άνδρα, ενώ η γυναίκα μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο.

Κατά τις έρευνες στον χώρο εντοπίστηκε ορθογώνιο μεταλλικό δοχείο με αναμμένα κάρβουνα, τα οποία φαίνεται να είχαν χρησιμοποιηθεί για θέρμανση, με τις αναθυμιάσεις να εκτιμάται ότι προκάλεσαν την τραγωδία. Οι Αρχές συνεχίζουν τις εξετάσεις για πλήρη διαλεύκανση της υπόθεσης.

Δείτε βίντεο:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ – Ερχιουρμάν: Στις 8 Μαίου η συνάντηση – «Ο ορίζοντας του τέλους του 2026 δεν πρέπει να χαθεί»

ΠτΔ – Ερχιουρμάν: Στις 8 Μαίου η συνάντηση – «Ο ορίζοντας του τέλους του 2026 δεν πρέπει να χαθεί»

Στις 8 Μάϊου, στις 16.00, θα πραγματοποιηθεί η νέα συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη με τον Τ/κ ηγέτη, Τουφάν Έρχιουρμαν, στην οικία του Ειδικού Αντιπροσώπου του ΓΓ του ΟΗΕ στην Κύπρο, Χασίμ Ντιάν, ανακοίνωσε, το μεσημέρι της Πέμπτης, ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης.

BEST OF TOTHEMAONLINE