LIFESTYLE

Μεγάλο όνομα! Αυτή είναι η δημοφιλής τραγουδίστρια που θα μπει κριτής στο ελληνικό X- Factor

Μεγάλο όνομα! Αυτή είναι η δημοφιλής τραγουδίστρια που θα μπει κριτής στο ελληνικό X- Factor

Είναι χωρίς καμία αμφιβολία μια από τις πιο γνωστές Ελληνίδες τραγουδίστριες με πολλές και μεγάλες επιτυχίες στο ενεργητικό της -σίγουρα τις ξέρετε και τις έχετε χορέψει στα μαγαζιά που κατά καιρούς έχει εμφανιστεί.

Η ίδια, όπως όλα δείχνουν, θα βρίσκεται στην κριτική επιτροπή του νέου show του ΣΚΑΪ, το X Factor που θα προβληθεί σε λίγο καιρό, θέλοντας να μονοπωλήσει το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού.

Η Πέγκυ Ζήνα, ρωτήθηκε για το θέμα αυτό, όταν πήγε καλεσμένη στην ραδιοφωνική εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου. «Ναι το συζητάμε για το X Factor. Μιλάνε με αρκετό κόσμο και ενδιαφέροντα πρόσωπα. Γίνονται όμορφες συζητήσεις. Το λέω από την έννοια ότι πιστεύω ότι ετοιμάζεται κάτι πάρα πολύ όμορφο και το οργανώνουν πολύ καλά», δήλωσε γεμάτη ειλικρίνεια.

Λίγο μετά έκανε και δηλώσεις στην κάμερα του Epsilon, τονίζοντας χαρακτηριστικά: «Ναι, συζητάμε. Είμαστε σε θετικές συζητήσεις».

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Πρόεδρος Κομισιόν: «Κόμβος αλληλεγγύης για την ΕΕ και τον κόσμο η Κύπρος»

Πρόεδρος Κομισιόν: «Κόμβος αλληλεγγύης για την ΕΕ και τον κόσμο η Κύπρος»

Η Ευρωπαϊκή Ένωση είναι το βασικό στήριγμα στην προσπάθεια για επίτευξη ειρήνης στην Κύπρο, δήλωσε το απόγευμα της Μεγάλης Τετάρτης ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε εκδήλωση εορτασμού της επετείου για τα 20 χρόνια από την ένταξη της Κύπρου στην Ευρωπαϊκή Ένωση που διεξήχθη στο Προεδρικό Μέγαρο στην παρουσία της Προέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλας φον ντερ Λάιεν η οποία ανέφερε ότι η Κύπρος έχει καταστεί κόμβος αλληλεγγύης, όχι μόνο για την Ευρώπη αλλά και για τον κόσμο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top