Λάρνακα: Φωτιά ξέσπασε σε εργαστήριο την ώρα που βρισκόταν μέσα ο ιδιοκτήτης – Ποια η κίνηση που του έσωσε την ζωή

Λάρνακα: Φωτιά ξέσπασε σε εργαστήριο την ώρα που βρισκόταν μέσα ο ιδιοκτήτης – Ποια η κίνηση που του έσωσε την ζωή

Η πυρκαγιά ξέσπασε το πρωί της Παρασκευής 25/12 στο υπόγειο οικίας που χρησιμοποιείται ως εργαστήριο από τον ιδιοκτήτη ο οποίος είναι ταχυδακτυλουργός.

Μόλις ξέπσασε η φωτιά ο άντρας έτρεξε αμέσως έξω τηλεφωνώντας στην Πυροσβεστική Υπηρεσία.

Η πυρκαγιά τέθηκε υπό πλήρη έλεγχο γύρω στις 11.00 αφού ξέσπασε γύρω στις 10.35 στην οδό Αγάθωνος 3 στη Λάρνακα.

Σύμφωνα με την Πυροσβεστική Υπηρεσια, το περιεχόμενο του υπόγειου το οποίο χρησιμοποιείται ως αποθήκη / εργαστήριο, υπέστη ζημιές πέρα των 10 χιλιάδων ευρώ. Ανταποκρίθηκαν 3 Πυροσβεστικά οχήματα από τους Σταθμούς Λάρνακας και έγινε χρήση αναπνευστικών συσκευών και συσκευών εξαερισμού.

Όπως ανέφερε στο ΤhemaΟnline ο Εκπρόσωπος Τύπου της Πυροσβεστικής κ. Λεωνιδίου η κίνηση του άντρα να βγει αμέσως από τον χώρο και να καλέσει σε βοήθεια του έσωσε την ζωή, καθώς εάν προσπαθούσε από μόνος του να την κατασβήσει τότε δεν θα είχαμε αποφύγει τα χειρότερα.

Καμιά φορά τα απλά πράγματα είναι που σώζουν τις ζωές μας.

Tothemaonline/ΚΥΠΕ

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ηλεκτρική διασύνδεση: Επιτάχυνση του έργου συζήτησαν Παπαναστασίου με Παπασταύρου

Ηλεκτρική διασύνδεση: Επιτάχυνση του έργου συζήτησαν Παπαναστασίου με Παπασταύρου

Να συνεχιστούν οι τεχνικές και θεσμικές συνεννοήσεις στο προσεχές διάστημα, με στόχο την άμεση προώθηση των διαδικασιών που απαιτούνται για την έναρξη των επόμενων φάσεων του έργου της ηλεκτρικής διασύνδεσης Ελλάδας - Κύπρου - Ισραήλ, συμφώνησαν ο Υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας της Ελλάδας, Σταύρος Παπασταύρου και ο Υπουργός Ενέργειας, Εμπορίου και Βιομηχανίας, Γιώργος Παπαναστασίου, σε συνάντηση που είχαν, την Πέμπτη, στην Αθήνα.

BEST OF TOTHEMAONLINE