Μετέτρεψε το σπίτι του σε εργαστήριο κάνναβης 38χρονος στη Λεμεσό - Πώς τον ανακάλυψε η ΥΚΑΝ -Δείτε φωτογραφίες

Μετέτρεψε το σπίτι του σε εργαστήριο κάνναβης 38χρονος στη Λεμεσό - Πώς τον ανακάλυψε η ΥΚΑΝ -Δείτε φωτογραφίες

Εργαστήριο καλλιέργειας φυτών κάνναβης, εντόπισε χθες η ΥΚΑΝ στη Λεμεσό. Για διευκόλυνση των ανακρίσεων συνελήφθη 38χρονος, ενώ κατασχέθηκαν ποσότητα κάνναβης και φυτά κάνναβης.

Συγκεκριμένα μέλη της YKAN, διενέργησαν έρευνα χθες στην οικία 38χρονου στη Λεμεσό, στη βάση Δικαστικού Εντάλματος που εξασφαλίστηκε μετά από αξιολόγηση πληροφορίας.

Κατά τη διάρκεια της έρευνας διαπιστώθηκε ότι συγκεκριμένος χώρος της οικίας είχε διαμορφωθεί σε σύγχρονο θερμοκήπιο εσωτερικού χώρου για καλλιέργεια φυτών κάνναβης. Από την οικία κατασχέθηκαν μεταξύ άλλων τεκμηρίων, ποσότητα κάνναβης μεικτού συνολικού βάρους 544γρ12 φυτά κάνναβης και σπόροι κάνναβης.

Ο 38χρονος, συνελήφθη και τέθηκε υπό κράτηση ενώ αναμένεται σήμερα να οδηγηθεί ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λεμεσού για έκδοση διατάγματος κράτησής του.

Η ΥΚΑΝ Λεμεσού συνεχίζει τις εξετάσεις

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Η εβδομάδα που συγκλόνισε την Κύπρο - Τραγωδία, πολύκροτες δίκες και διπλωματικές εξελίξεις

Η εβδομάδα που συγκλόνισε την Κύπρο - Τραγωδία, πολύκροτες δίκες και διπλωματικές εξελίξεις

Η εβδομάδα που ολοκληρώνεται άφησε έντονο το αποτύπωμά της στην κυπριακή επικαιρότητα, με υποθέσεις που προκάλεσαν συγκίνηση, πολιτικές εξελίξεις που επαναφέρουν το Κυπριακό στο προσκήνιο και σημαντικές δικαστικές αποφάσεις που αναμένεται να απασχολήσουν για μεγάλο διάστημα τη δημόσια συζήτηση.