Η απίστευτη αποκάλυψη του συντρόφου Κύπριας τραγουδίστριας! «Την ερωτεύτηκα από το 1994»

Η απίστευτη αποκάλυψη του συντρόφου Κύπριας τραγουδίστριας! «Την ερωτεύτηκα από το 1994»

Περίμενε καρτερικά 20 και κάτι χρόνια ώστε να μπορέσει να βρεθεί στη ζωή της και επιτέλους τα κατάφερε το 2015! Αποκάλυψε όμως ότι ήταν έρωτας κεραυνοβόλος από το 1994

Ένα από τα μεγαλύτερα όνειρά του κατάφερε να κάνει πραγματικότητα ο Μπομπ Κατσιώνης, κάνοντας σχέση πριν μερικούς μήνες με την Ευριδίκη. Σύμφωνα με όσα εξομολογήθηκε ο μουσικός σε συνέντευξή του στην εφημερίδα «Lifo» ο έρωτάς του για την τραγουδίστρια μετράει εδώ και δεκαετίες. 

Όταν ο μουσικός ρωτήθηκε για το πρώτο μουσικό κομμάτι που του άρεσε και δεν είχε καμία σχέση με την μουσική που δημιουργεί σήμερα, απάντησε: «Ε, εντάξει, ευκολάκι: Είναι η συμμετοχή της Ευρυδίκης στην Eurovision με το "Είμαι Άνθρωπος κι εγώ" το 1994 όπου και έφαγα κεραυνοβόλο έρωτα. Και αυτό βέβαια είναι ένα όνειρο που πραγματοποιήθηκε 20 χρόνια μετά οπότε...Dont Stop Believing part 2!»!

Η απίστευτη αποκάλυψη του συντρόφου της Ευριδίκης που δεν γνώριζε ούτε και η ίδια

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Θανατηφόρο με μοτοσικλέτα στη Λεμεσό: Νεκρός 26χρονος - Στη δημοσιότητα τα στοιχεία του

Θανατηφόρο με μοτοσικλέτα στη Λεμεσό: Νεκρός 26χρονος - Στη δημοσιότητα τα στοιχεία του

Γύρω στις 8.30μ.μ. χθες, ενώ 21χρονος οδηγούσε το αυτοκίνητο του στην οδό Διονύσου στη Λεμεσό, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, συγκρούστηκε με αυτοκίνητο που οδηγούσε 25χρονος.