ΣΤΡΟΒΟΛΟΣ: Τραυματίστηκε αγοράκι στο κεφάλι – Πρόστιμο 6.000 ευρώ στην εταιρεία

ΣΤΡΟΒΟΛΟΣ: Τραυματίστηκε αγοράκι στο κεφάλι – Πρόστιμο 6.000 ευρώ στην εταιρεία

Τραυματισμός αγοριού σε γνωστό παιδότοπο της Λευκωσίας!

Αγοράκι τραυματίστηκε στο κεφάλι σε παιχνιδότοπο που βρίσκεται επί της λεωφόρου Λεμεσού στον Στρόβολο, πλησίον του κυκλικού κόμβου του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας. 

Ο ανήλικος προσκομίστηκε στο Μακάριο Νοσοκομείο για νοσηλεία, αλλά ευτυχώς απέφυγε τα χειρότερα, καθώς δεν υπήρξε περαιτέρω επιπλοκή της υγείας του.

Ο γνωστός παιδότοπος επιβαρύνθηκε με πρόστιμο 6000 ευρώ, μετά από απόφαση του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λευκωσίας, για παραλείψεις σχετικά με την ασφάλεια του χώρου και για το γεγονός ότι η ιδιοκτήτρια εταιρεία δεν ανέφερε το περιστατικό στις αρμόδιες υπηρεσίες.

Σημειώνεται ότι την υπόθεση εξέτασε το Τμήμα Επιθεώρησης Εργασίας του αρμόδιου υπουργείου.

Επιμέλεια: Ανδρέας Χαραλάμπους

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ σε Μέτσολα: «Στόχος μας η ενίσχυση της στρατηγικής αυτονομίας της ΕΕ – Να φέρουμε την Ένωση πιο κοντά στην περιοχή»

ΠτΔ σε Μέτσολα: «Στόχος μας η ενίσχυση της στρατηγικής αυτονομίας της ΕΕ – Να φέρουμε την Ένωση πιο κοντά στην περιοχή»

Στόχος μας κατά τη διάρκεια της Κυπριακής Προεδρίας είναι να ενισχύσουμε τη στρατηγική αυτονομία της ΕΕ και να φέρουμε την Ένωση πιο κοντά στην περιοχή, ανέφερε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, καλωσορίζοντας την Πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, Ρομπέρτα Μέτσολα, κατά τη διάρκεια της διμερούς συνάντησης που πραγματοποιήθηκε στο Προεδρικό Μέγαρο το απόγευμα της Δευτέρας.

BEST OF TOTHEMAONLINE