ΚΟΣΜΟΣ

Απίστευτη ληστεία: Χρειάστηκαν μόλις έξι δευτερόλεπτα (ΒΙΝΤΕΟ)

Απίστευτη ληστεία: Χρειάστηκαν μόλις έξι δευτερόλεπτα (ΒΙΝΤΕΟ)

Το βίντεο που καταγράφει μια ληστεία δείχνοντας το πόσο εύκολο είναι για κάποιον που σας έχει βάλει στο μάτι να κάνει την κλοπή και να εξαφανιστεί μέσα σε ελάχιστα δευτερόλεπτα.

Όπως βλέπουμε από τις εικόνες που έχουν καταγραφεί από κάμερα ασφαλείας στην πόλη Αμριτσάρ της Ινδίας, δείχνουν δύο συνεργαζόμενους κλέφτες να ενεργούν με απίστευτο θράσος και συγχρονισμό.

Έχοντας παρακολουθήσει από ώρα την κυρία που βρίσκεται μέσα στο αυτοκίνητο, ένας από τους δύο ορμά ξαφνικά και σπάζει με ένα τούβλο το τζάμι του συνοδηγού, και πριν η οδηγός καταλάβει τις ακριβώς έχει γίνει, της έχει αρπάξει όλα τα πράγματα από το κάθισμα του συνοδηγού και φεύγει με το μηχανάκι του συνεργάτη του που τον περιμένει λίγα μέτρα πιο δίπλα.

Το όλο περιστατικό πόσο απλό είναι για κάποιον αποφασισμένο να κάνει αυτού του είδους τις πράξεις και πόσο εύκολο είναι να διαφύγει χωρίς μάλιστα να χρειαστεί να πάρει κανένα μέτρο ασφαλείας (αν προσέξετε ο δράστης δεν έχει καν καλυμμένο το πρόσωπό του).

Και αν νομίζετε ότι όλα αυτά γίνονται σε μακρινές χώρες όπως η Ινδία, δεν νομίζουμε ότι ένα τέτοιο περιστατικό δεν θα μπορούσε να προέρχεται από οποιαδήποτε χώρα του κόσμου, της Ελλάδας συμπεριλαμβανομένης. Γι' αυτό χρειάζεται διαρκής επαγρύπνηση και προσοχή του τι έχουμε σε κοινή θέα μέσα στο αυτοκίνητο, γιατί όπως βλέπετε αρκούν μόλις 6 δευτερόλεπτα για να γίνει το κακό.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Αυτά είναι τα επικίνδυνα έθιμα του Πάσχα – Πώς μπορούμε να προστατευθούμε; - Οι ενέργειες για πρόληψη από την Αστυνομία

Από πυρκαγιά σε πυρκαγιά έτρεχε η Πυροσβεστική - Το επιχειρησιακό πλάνο ενόψει καλοκαιριού

Έπιασε «λαυράκι» η ΥΚΑΝ - Συγκάτοικοι έκρυβαν ναρκωτικά μέσα στα δωμάτιά τους

Στις φλόγες οχήματα στο Τραχώνι – Καταστράφηκαν ολοσχερώς τα περισσότερα – Αποκλείστηκε η σκηνή

Γιώργος Θεοφάνους: «Έχω ξεκάθαρες μνήμες, ακόμα και τώρα όταν οδηγώ και ακούω βροντές, παρκάρω και κλείνω τα αυτιά μου»



Κυβερνητικός Εκπρόσωπος: Αναχώρησε χθες βράδυ για την Γάζα το πλοίο Jennifer

Κυβερνητικός Εκπρόσωπος: Αναχώρησε χθες βράδυ για την Γάζα το πλοίο Jennifer

Το πλοίο Jennifer αναχώρησε χθες βράδυ από το λιμάνι της Λάρνακας για την Γάζα, επιβεβαίωσε στο ΚΥΠΕ ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης διευκρινίζοντας ότι μεταφέρει ανθρωπιστική βοήθεια μόνο από τα ΗΑΕ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top