ΠΑΡΑ-THEMA

To ξέσπασμα του Μυλωνά: «Ο κάθε κοπρίτης πηγαίνει στα κατεχόμενα για να αγοράσει φθηνά…» (video)

To ξέσπασμα του Μυλωνά: «Ο κάθε κοπρίτης πηγαίνει στα κατεχόμενα για να αγοράσει φθηνά…»  (video)

Χείμαρρος στην εκπομπή του, στο MEGA, «Ενημέρωση Τώρα» (07/01) ο Παύλος Μυλωνάς.

Ο δημοσιογράφος, ο οποίος συνήθισε το τηλεοπτικό κοινό να μην μασάει τα λόγια του, τα έχωσε από την εκπομπή του σε όσους μεταβαίνουν στα κατεχόμενα για την αγορά προϊόντων και υπηρεσίων.

Συγκεκριμένα είπε: «Ο κάθε κοπρίτης πηγαίνει στα κατεχόμενα, για να αγοράσει φθηνά τσιγάρα, να αγοράσει φθηνά λάστιχα αυτοκινήτου, να βάλει καύσιμα φθηνά. Αυτοί οι κοπρίτες ας σκεφτούν λίγο του παππούδες τους, που πεινούσαν, που δεν είχαν ούτε internet, ούτε καναπέ, ούτε τζάκια, ούτε θέρμανση -στο κρύο ήταν- στις δύσκολες δουλειές της γεωργίας, είχαν πάνω τους ψυχή την οποία πούλησαν (οι κοπρίτες)...».

Ο Παύλος Μυλωνάς πρόσθεσε επίσης ότι «αυτοί οι κοπρίτες στο όνομα του χρήματος για 5, 10, 20 και 100 ευρώ πάνε να διασκεδάζουν εκεί που βίαζαν και κατάκτησαν οι κατακτητές την πατρίδα μας και σκότωσαν τα αδέλφια τους, τους θείους τους, τους παππούδες τους, τους φίλους τους, τους γνωστούς τους...».

Και κατέληξε: «Αυτοί οι κοπρίτες -κυριαρχούν δυστυχώς γιατί είναι πολλοί- που πάνε για 5 και 10 ευρώ στα κατεχόμενα, για μην προσθέσω και αυτούς τους αλήτες που πηγαίνουν  εκεί για τα καζίνο, τα μπουρδέλα...».

ΤΣΧ

Δείτε το video:

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Πέρασαν χειροπέδες σε δεσμοφύλακα: Τον έπιασαν με τις πιτζάμες του ενώ έφερε κουκούλα και γάντια

Ετοιμάζουν βαλίτσες οι Κύπριοι: Οι προορισμοί που επέλεξαν για ταξίδι το Πάσχα - Τι ισχύει με τις τιμές

Τραυματισμός 29χρονου: Καταζητείται ο 33χρονος συγκάτοικος του - Τον μαχαίρωσε έπειτα από λογομαχία

Πασχαλινό τραπέζι: «Καίει» το κρέας τις τσέπες των καταναλωτών – Πιο φθηνά από πέρσι τα αυγά και τα λαχανικά – Δείτε πίνακες

Δίκη για το Μάτι: Φυλάκιση από 111 έως 3 έτη στους 6 ενόχους - Εξαγοράσιμη η ποινή, αφέθηκαν ελεύθεροι

Εκλογές 2024: Αυτή είναι η κοινότητα με τους λιγότερους εκλογείς



Απόπειρα φόνου: Ανάμεσα στους συλληφθέντες φυσικοί δράστες - Καταζητείται άλλο ένα πρόσωπο - Τεκμήρια θα ρίξουν φως στην υπόθεση

Απόπειρα φόνου: Ανάμεσα στους συλληφθέντες φυσικοί δράστες - Καταζητείται άλλο ένα πρόσωπο - Τεκμήρια θα ρίξουν φως στην υπόθεση

Υπό κράτηση βρίσκονται από χθες Κυριακή επτά πρόσωπα για τα οποία υπάρχει μαρτυρία για την ενδεχόμενη εμπλοκή τους στην απόπειρα φόνου κατά 34χρονου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top