ΚΟΣΜΟΣ

Μπροστά σε φρικτό θέαμα οι συντηρητές αεροπλάνου στο Παρίσι μετά από 11 ώρες πτήση

Μπροστά σε φρικτό θέαμα οι συντηρητές αεροπλάνου στο Παρίσι μετά από 11 ώρες πτήση

Συγκεκριμένα, ο λαθρεπιβάτης βρέθηκε την Δευτέρα, 1/1 προσκολλημένος στο σύστημα προσγείωσης Boeing 777 της Air France κατά τη διάρκεια εργασιών συντήρησης, λίγη ώρα αργότερα αφότου είχε προσγειωθεί στο Παρίσι, ύστερα από 11 ώρες πτήσης και προερχόμενο από τη Βραζιλία

Η σορός του άνδρα αυτού έχει μεταφερθεί στη γαλλική ιατροδικαστική υπηρεσία προκειμένου να γίνει μια προσπάθεια να εξακριβωθεί κάποιο στοιχείο της ταυτότητάς του.

Ένα παρόμοιο περιστατικό είχε συμβεί το 2013, όταν ένας άνδρας βρέθηκε νεκρός κατά την προσγείωση αεροπλάνου στο Παρίσι, το οποίο προερχόταν από το Καμερούν.

Και φυσικά αυτά τα δύο περιστατικά δεν είναι τα μόνα. Δεκάδες άλλα παρόμοια έχουν συμβεί, με τους λαθρεπιβάτες να βρίσκουν τραγικό θάνατο λόγω έλλειψης οξυγόνου και χαμηλών θερμοκρασιών.

Απελπισμένοι άνθρωποι, που προφανώς θεώρησαν ότι με αυτό τον τρόπο θα καταφέρουν να ξεφύγουν από κάπου και από κάτι, βρέθηκαν παγωμένοι στο κουτί των τροχών ή σε εκείνο το σημείο του αεροσκάφους όπου βρίσκεται το σύστημα προσγείωσης.

Επίσης, έχει αναφερθεί η εύρεση ανθρωπίνων μελών σε σημεία κοντά σε αεροδρόμια, καθώς οι λαθρεπιβάτες συνεθλίβησαν από το σύστημα προσγείωσης κατά τη διάρκεια της πτήσης. Είναι χαρακτηριστικό ότι το περασμένο Ιούνιο βρέθηκε στην οροφή ενός συγκροτήματος γραφείων στο Ρίτσμοντ ένα ανθρώπινο σώμα, το οποίο έπεσε από το αεροπλάνο κατά την προσέγγισή του στο Χίθροου.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



ΠτΔ: Υποχρέωση της ΕΕ να συμβάλει ενεργά σε οριστική διευθέτηση του Κυπριακού

ΠτΔ: Υποχρέωση της ΕΕ να συμβάλει ενεργά σε οριστική διευθέτηση του Κυπριακού

Το Κυπριακό είναι κατεξοχήν ευρωπαϊκό ζήτημα και η Ευρωπαϊκή Ένωση έχει κάθε συμφέρον, αλλά και υποχρέωση, να συμβάλει ενεργά μέσα από ένα πρωταγωνιστικό ρόλο για την οριστική διευθέτησή του, χρησιμοποιώντας, αξιοποιώντας όλα τα πολιτικοοικονομικά μέσα και εργαλεία που έχει στη διάθεσή της στο πλαίσιο και των ευρωτουρκικών σχέσεων, δήλωσε ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης σε χαιρετισμό σε επετειακή εκδήλωση το βράδυ της Πέμπτης για τα 20χρονα της ένταξης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top