Χωρίς ρεύμα περιοχές της Πάφου εν μέσω κακοκαιρίας – Πού καταγράφονται βλάβες

Χωρίς ρεύμα περιοχές της Πάφου εν μέσω κακοκαιρίας – Πού καταγράφονται βλάβες

Διακοπές στην ηλεκτροδότηση καταγράφονται το απόγευμα της Τετάρτης (14/10) σε περιοχές της επαρχίας Πάφου, εν μέσω της κακοκαιρίας που επηρεάζει την Κύπρο.

Σύμφωνα με την Αρχή Ηλεκτρισμού Κύπρου (ΑΗΚ), βλάβες στο δίκτυο έχουν προκαλέσει διακοπές ρεύματος σε πέντε περιοχές της επαρχίας.

Σύμφωνα με την Εκπρόσωπο Τύπου της ΑΗΚ, Χριστίνα Παπαδοπούλου πρόκειται για βλάβη μέσης τάσης η οποία οφείλεται στα έντονα καιρικά φαινόμενα που επηρεάζουν την περιοχή, προκαλώντας προβλήματα στην ηλεκτροδότηση.

Συγκεκριμένα, οι διακοπές καταγράφονται στις ακόλουθες περιοχές:

  • Κάτω Αρόδες, από τις 15:03

  • Πάνω Αρόδες, από τις 15:03

  • Ίνεια, από τις 15:06

  • Κάθηκας, από τις 15:06

  • Πέγεια, σε μέρος της περιοχής, από τις 15:19

Στον πίνακα βλαβών της ΑΗΚ δεν αναγράφεται, μέχρι στιγμής, εκτιμώμενη ώρα αποκατάστασης της ηλεκτροδότησης.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Στο τραπέζι η διευρυμένη πριν από τον Δεκέμβριο - «Ο χρόνος μάς πιέζει» - Τι αναμένεται από την Ολγκίν

Κυπριακό: Στο τραπέζι η διευρυμένη πριν από τον Δεκέμβριο - «Ο χρόνος μάς πιέζει» - Τι αναμένεται από την Ολγκίν

Μικρά αλλά σημαντικά βήματα προς την εντατικοποίηση των επαφών για το Κυπριακό διαπιστώνει η κυβέρνηση, με τον Κυβερνητικό Εκπρόσωπο, Κωνσταντίνο Λετυμπιώτη, να τονίζει ότι ο χρόνος πιέζει και πως ο Γενικός Γραμματέας των Ηνωμένων Εθνών εξακολουθεί να έχει ως στόχο τη σύγκληση διευρυμένης συνάντησης πριν από την ολοκλήρωση της θητείας του.

BEST OF TOTHEMAONLINE