ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Το αλαλούμ με την απόπειρα φόνου στη Λευκωσία και οι μαντινάδες για όπλα στο «τοίχο» του φερόμενου δράστη

Το αλαλούμ με την απόπειρα φόνου στη Λευκωσία και οι μαντινάδες για όπλα στο «τοίχο» του φερόμενου δράστη

Συγκεχυμένες οι πληροφορίες που διαρρέουν προς τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης, το βράδυ της Παρασκευής, 22/1, για την απόπειρα φόνου στη Λευκωσία και αυτό γιατί τα ίδια τα γεγονότα είναι μπερδεμένα!

Το μόνο σίγουρο είναι ότι όλα άρχισαν όταν το προσωπικό ιδιωτικής κλινικής ειδοποιήσει την Αστυνομία ότι κοντά τους έφθασε άνδρας τραυματισμένος από σφαίρες και χρειαζόταν να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση.

Μέλη της αστυνομικής δύναμης έφτασαν στην κλινική και συνομίλησαν με τον τραυματία, ο οποίος είναι ότι γύρω στα 55 (το γράφουμε με κάθε επιφύλαξη (!) .Ο ίδιος τους είπε ότι δέχθηκε γύρω στις 7, νωρίς το βράδυ, πυροβολισμούς από τον «Μπ». Αυτός είναι γύρω στα 25 (το γράφουμε επίσης με κάθε επιφύλαξη (!) . Η αστυνομία άρχισε έρευνα για απόπειρα φόνου.Το σημείο το οποίο υποδείχθηκε, ως το σημείο όπου έγινε η απόπειρα ήταν  αρχικά ο χώρος στάθμευσης Υπεραγοράς στην Ανθούπολη, αργότερα όμως τα πράγματα άλλαξαν και οι αστυνομικοί απέκλεισαν την περιοχή γύρω από το Κέντρο Υγείας Λακατάμιας.

Οι αστυνομικοί έκαναν την περιοχή φύλλο και φτερό για να βρουν οποιοδήποτε τεκμήριο.Τόσο το φερόμενο θύμα, όσο και ο φερόμενος δράστης είναι πολύ γνωστά πρόσωπα στις Αστυνομικές Αρχές για υποθέσεις κυρίως ναρκωτικών.

Την ίδια ώρα άρθρα δημοσιεύονται με τις μαντινάδες του φερόμενου δράστη στο «τοίχο» στο facebook.

Η υπόθεση θα ξεκαθαρίσει τις επόμενες ώρες… 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣΑπόπειρα φόνου στο Κέντρο Υγείας Λακατάμιας: Γνωστός στην Αστυνομία ο δράστης της επίθεσης

Απόπειρα φόνου στα σύνορα Ανθούπολης-Λακατάμιας: Οι σφαίρες έπληξαν τον νεαρό στο χέρι!

Έκτακτο: Πυροβόλησαν άνδρα στη Λευκωσία – Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

Χρ. Τσ. 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Πρόεδρος Κομισιόν: «Κόμβος αλληλεγγύης για την ΕΕ και τον κόσμο η Κύπρος»

Πρόεδρος Κομισιόν: «Κόμβος αλληλεγγύης για την ΕΕ και τον κόσμο η Κύπρος»

Η Ευρωπαϊκή Ένωση είναι το βασικό στήριγμα στην προσπάθεια για επίτευξη ειρήνης στην Κύπρο, δήλωσε το απόγευμα της Μεγάλης Τετάρτης ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε εκδήλωση εορτασμού της επετείου για τα 20 χρόνια από την ένταξη της Κύπρου στην Ευρωπαϊκή Ένωση που διεξήχθη στο Προεδρικό Μέγαρο στην παρουσία της Προέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλας φον ντερ Λάιεν η οποία ανέφερε ότι η Κύπρος έχει καταστεί κόμβος αλληλεγγύης, όχι μόνο για την Ευρώπη αλλά και για τον κόσμο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top