Δύσκολες ώρες για Ελληνίδα ηθοποιό - Έφυγε από τη ζωή η μητέρα της...

Δύσκολες ώρες για Ελληνίδα ηθοποιό - Έφυγε από τη ζωή η μητέρα της...

Τεράστια θλίψη βιώνει η γνωστή ηθοποιός...

Η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους είναι πολύ λυπημένη, καθώς έφυγε από τη ζωή η πολυαγαπημένη της μητέρα, βυθίζοντας στο πένθος την ίδια αλλά και την οικογένειά της.

Η ηθοποιός συγκλονισμένη για τη μεγάλη απώλεια έγραψε στο facebook «Πόση απουσία...» με τους διαδικτυακούς της φίλους να της στέλνουν την αγάπη τους και την συμπαράστασή τους.

Την ίδια ώρα, η αδελφή της, Εβίτα Παπαχαραλάμπους, ενημέρωσε μέσω της δικής της σελίδας, για την κηδεία της μητέρας τους που θα γίνει την Δευτέρα 25 Ιανουαρίου στο Κοιμητήριο Χαλανδρίου.

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Αχτίδα αισιοδοξίας μετά τη συνάντηση Χριστοδουλίδη-Ολγκίν - Το βλέμμα στα επόμενα βήματα

Κυπριακό: Αχτίδα αισιοδοξίας μετά τη συνάντηση Χριστοδουλίδη-Ολγκίν - Το βλέμμα στα επόμενα βήματα

Σε μια κρίσιμη περίοδο για τις προσπάθειες επανεκκίνησης των συνομιλιών στο Κυπριακό, πραγματοποιήθηκε χθες η συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, με την προσωπική απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών, Μαρία Άνχελα Ολγκίν.

BEST OF TOTHEMAONLINE