H πρώην του αδελφού της Μενεγάκη στην αγκαλιά Κύπριου επώνυμου! (ΦΩΤΟ)

H πρώην του αδελφού της Μενεγάκη στην αγκαλιά Κύπριου επώνυμου! (ΦΩΤΟ)

Η Χαριτίνη Ηλιάδου και ο Θοδωρής Μισόκαλος έχουν χωρίσει και έχουν τραβήξει ο καθένας τον δρόμο του...

Γράφει η Νατάσα Κακούτση

Η όμορφη Χαριτίνη συνεχίζει τις σπουδές της στην Κύπρο, με αποτέλεσμα να είναι μόνιμη κάτοικος του νησιού. Παρόλο που τα δημοσιεύματα για τον Θοδωρή με τη νέη του αγαπημένη, πρώην μέλος του πάνελ στην εκπομπή της Ελένης, δίνουν και παίρνουν, αυτή κρατά σιγή ιχθύος και συνεχίζει κανονικά τη ζωή της. 

Την Πέμπτη το βράδυ εθεάθη σε κεντρικό μαγαζί της πρωτεύουσας, όπου τραγούδησε live o Σταύρος Κωνσταντίνου. Οι δύο τους πόζαραν στο φωτογραφικό φακό και ο Σταυρός ποζάροντας με αγκαλιά την όμορφη Χαριτίνη, τη χαρακτήρισε δημοσίως, μέσω της λεζάντας της φωτογραφίας στο instagram «Μια ζωγραφιά».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΒΙΝΤΕΟ: Με ελληνικά Rafale και κυπριακή παρουσία η επιβλητική παρέλαση της 14ης Ιουλίου στο Παρίσι

ΒΙΝΤΕΟ: Με ελληνικά Rafale και κυπριακή παρουσία η επιβλητική παρέλαση της 14ης Ιουλίου στο Παρίσι

Στρατιωτικοί της Ουκρανίας και τριάντα πέντε χωρών, αριθμός ρεκόρ πεζοπόρων τμημάτων, αεροσκάφη και τεθωρακισμένα: η παρέλαση της 14ης Ιουλίου του 2026 στο Παρίσι υπήρξε επιβλητική για να προβάλει την στρατηγική αφύπνιση της Ευρώπης και έναν στρατό έτοιμο για μάχη.