Έπιασε το θείο του στα πράσα να βιάζει την κοπέλα του! Τον έσπασε στο ξύλο – Δείτε πως τον κατάντησε

Έπιασε το θείο του στα πράσα να βιάζει την κοπέλα του! Τον έσπασε στο ξύλο – Δείτε πως τον κατάντησε

Ο 52χρονος William Mattson, από τη Νότια Καρολίνα, κατηγορείται ότι επιτέθηκε στην κοπέλα του ανιψιού του και τη βίασε, ενώ ο τελευταίος απουσίαζε.

Όπως διαβάζουμε στο newsbomb.gr, ο Mattson παρέσυρε την κοπέλα του ανιψιού του σε ένα υπνοδωμάτιο, κατά τη διάρκεια οικογενειακού πάρτι, και τη βίασε.

Ο ανιψιός ανέφερε στους αστυνομικούς ότι όταν επέστρεψε στο πάρτι, άκουσε φωνές από το υπνοδωμάτιο των γονιών του. Έσπασε την πόρτα και βρήκε το θείο του να βιάζει την κοπέλα του.

Τότε του επιτέθηκε και τον γρονθοκόπησε.

Attack: William Mattson, 52, was left with two black eyes and cuts after allegedly raping his nephew's girlfriend

Όταν η αστυνομία έφτασε στο σημείο, ο δράστης ισχυρίστηκε ότι η πράξη ήταν συναινετική, κάτι το οποίο αρνήθηκε ωστόσο η κοπέλα.

Ο 52χρονος συνελήφθη από τις Αρχές.

Claims: A police report says Mattson attacked the girl after she returned home from a New Year's Eve party
 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Τα είπαν με Μαλά οι κτηνοτρόφοι - Zητούν συνάντηση με ΠτΔ και προειδοποιούν με κινητοποιήσεις

Τα είπαν με Μαλά οι κτηνοτρόφοι - Zητούν συνάντηση με ΠτΔ και προειδοποιούν με κινητοποιήσεις

Συνάντηση με τριμελή αντιπροσωπεία του νεοσύστατου συνδέσμου «Η Φωνή των κτηνοτρόφων» είχε το Σάββατο ο Επικεφαλής της Ειδικής Επιστημονικής Επιτροπής για την Ανασυγκρότηση και Αναβάθμιση του Κτηνοτροφικου Τομέα και Πρόεδρος του Ινστιτούτου Κύπρου, Σταύρος Μαλάς, με εκπρόσωπο των κτηνοτρόφων Χριστόδουλο Χριστοδούλου να επαναλαμβάνει στο ΚΥΠΕ το αίτημά τους για συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και να προειδοποιεί για το ενδεχόμενο νέων κινητοποιήσεων.