LIFESTYLE

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Προσέγγισε τον Λουκά Φουρλά ο Alpha Cyprus! Τι απάντησε ο δημοσιογράφος

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Προσέγγισε τον Λουκά Φουρλά ο Alpha Cyprus! Τι απάντησε ο δημοσιογράφος

Αποτελεί ένα από τα πιο δυνατά χαρτιά του Mega, αφού ο συνάδελφος από όποιο πόστο καλέστηκε να βοηθήσει ήταν πάντα πρόθυμος, ενώ και η δουλειά του διαχρονικά τον κατατάσσει στην ελίτ του χώρου στην Κύπρο.

Γράφει ο Στέλιος Στυλιανού

Σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας μας ο δημοσιογράφος και παρουσιαστής του Mega δέχτηκε πριν από λίγες μέρες τηλεφώνημα από ανώτατο διευθυντικό στέλεχος του Alpha Cyprus ώστε να βολιδοσκοπήσουν τις προθέσεις αλλά και τον αν υπάρχει πρόσφορο έδαφος για συνεργασία, προτείνοντας του ουσιαστικά «μεταγραφή στον νέο τηλεοπτικό σταθμό που «κτίζεται» τον τελευταίο καιρό.

Ωστόσο, όπως μας αναφέρει έγκυρη πηγή, εισέπραξε αρνητική απάντηση καθώς ο συνάδελφος είναι απόλυτα ευχαριστημένος από τη συνεργασία του με το κανάλι του Αρχαγγέλου, κάτι το οποίο τόνισε και στην μεταξύ τους συνομιλία. Άλλωστε ο Λουκάς έχει αναλάβει τον τελευταίο καιρό αυξημένα καθήκοντα, κάτι που δείχνει ότι το κανάλι τον πιστεύει και τον στηρίζει.

Πάντως ο Alpha δείχνει ότι δεν κάθεται με σταυρωμένα χέρια και βολιδοσκοπεί, πολλούς συναδέλφους που αποτελούν την αφρόκρεμα του χώρου στην Κύπρο, αφού σκοπός τους είναι να μπουν δυναμικά με το ξεκίνημα τους, τόσο με εγχώριες παραγωγές όσο και με το πρόγραμμα που διαθέτει ο Alpha Eλλάδος.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

«Μαινόμενος» ιερέας στη Λεμεσό προσέκρουσε σε περιπολικό και επέστρεψε να παρασύρει πεζούς - Βίντεο

Τσουχτερό πρόστιμο χιλιάδων ευρώ σε 55χρονο - Είχε στην κατοχή του αδασμολόγητα καπνικά προϊόντα

Τροχαίο με μοτοσικλετιστή: Κρίσιμα ο 26χρονος - Πολύωρη η χειρουργική επέμβαση

Τρόμος για γυναίκα στη Λεμεσό: Τον φιλοξενούσε στο σπίτι της, την χτυπούσε και της έκλεψε το αυτοκίνητο υπό την απειλή μαχαιριού

Να νηστεύουμε το φαγητό μας ή την σκέψη μας; Θεολόγος εξηγεί στο «Τ» - «Δεν πρέπει να τρώμε ο ένας τον άλλο»

Νίκος Μιχαλολιάκος: Αποφυλακίζεται υπό όρους - Διαφώνησε ο Εισαγγελέας



Ανακοίνωσε πακέτο στήριξης ενός δις προς τον Λίβανο η Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν - Όσα συζήτησαν με τον ΠτΔ

Ανακοίνωσε πακέτο στήριξης ενός δις προς τον Λίβανο η Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν - Όσα συζήτησαν με τον ΠτΔ

Πακέτο στήριξης ενός δισεκατομμυρίου ευρώ για τον Λίβανο ανακοίνωσε την Μεγάλη Πέμπτη η Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, η οποία βρίσκεται στην Βηρυτό μαζί με τον  Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, για συνομιλίες σχετικά με το μεταναστευτικό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top