ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μην σας ξεγελά η ηλιόλουστη μέρα - Έρχεται κακοκαιρία

Μην σας ξεγελά η ηλιόλουστη μέρα - Έρχεται κακοκαιρία

Αλλάζει άρδην το σκηνικό του καιρού. Την καλοκαιρία για διαδεχθούν βροχές και καταιγίδες, ενώ στο Τροόδος θα συνεχίζει να χιονίζει.

Δελτίο Καιρού: 

Χαμηλό βαρομετρικό θα επηρεάσει την περιοχή από αργά το απόγευμα.

Σήμερα αρχικά ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, μετά το μεσημέρι όμως θα παρατηρηθούν σταδιακά αυξημένες νεφώσεις, οι οποίες αργά το απόγευμα αναμένεται να δώσουν μεμονωμένες βροχές, κυρίως στα δυτικά, όπου δεν αποκλείεται και το ενδεχόμενο καταιγίδας. Στην ατμόσφαιρα δυνατό να παρατηρηθεί παροδικά αραιή σκόνη. Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά βορειοανατολικοί ως νοτιοανατολικοί, για να τραπούν σταδιακά από το μεσημέρι και μετά, κυρίως νότιοι ως νοτιοδυτικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι 3 με 4 μποφόρ και παροδικά σε προσήνεμα παράλια και στα ορεινά, μέχρι ισχυροί 4 με 5 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη μέχρι ταραγμένη.

Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 19 βαθμούς στο εσωτερικό και τα νοτιοανατολικά παράλια, γύρω στους 20 στα υπόλοιπα παράλια και στους 13 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Απόψε ο καιρός θα καταστεί κυρίως συννεφιασμένος, με βροχές στις περισσότερες περιοχές και μεμονωμένες καταιγίδες. Στις ψηλότερες κορυφές του Τροόδους αναμένεται χιονόπτωση, η οποία σταδιακά θα επεκταθεί και στα ψηλότερα ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως νοτιοδυτικοί, μέτριοι μέχρι ισχυροί, 4 με 5 μποφόρ και τοπικά στα προσήνεμα παράλια και τα ορεινά, μέχρι πολύ ισχυροί, 5 με 6 μποφόρ. Η θάλασσα θα καταστεί γενικά ταραγμένη και αργότερα στα δυτικά παράλια μέχρι κυματώδης. Η θερμοκρασία θα πέσει στους 8 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 11 στα παράλια και στον 1 βαθμό στα ψηλότερα ορεινά.

Το Σάββατο ο καιρός θα είναι κυρίως συννεφιασμένος με τοπικές βροχές, μεμονωμένες καταιγίδες και χιονόπτωση στα ψηλότερα ορεινά. Η θερμοκρασία θα σημειώσει αισθητή πτώση.

Την Κυριακή ο καιρός θα είναι γενικά κυρίως αίθριος, ωστόσο παροδικά αυξημένες νεφώσεις μετά το μεσημέρι, δεν αποκλείεται να δώσουν μεμονωμένη βροχή. Τη Δευτέρα ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, ενώ τοπικά μετά το μεσημέρι θα εμφανίζονται παροδικά αυξημένες νεφώσεις.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει σταδιακά μικρή άνοδο κατά το διήμερο.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Απόπειρα φόνου στη Λακατάμια: Αυτή είναι η μοτοσικλέτα στην οποία επέβαινε ο στόχος - Δείτε φωτογραφίες

Επεκτείνεται το Pame express: Αυτοί οι χώροι εξετάζονται σε Λεμεσό και Λάρνακα - Τι γίνεται με τις στάσεις στα ορεινά

Πτώμα στη Σωτήρα: Ολοκληρώθηκε η νεκροτομή επί της σορού

Ανείπωτη θλίψη για την 8χρονη Καισσαριανή: Πότε θα γίνει η κηδεία - Η παράκληση της οικογένειας

«Θα σε σκοτώσω» - Μαθητής στη Γαλλία γρονθοκόπησε, χαστούκισε και απείλησε καθηγητή επειδή του έκανε παρατήρηση



Απόπειρα φόνου στη Λευκωσία: Η κατάσταση της υγείας του 34χρονου

Απόπειρα φόνου στη Λευκωσία: Η κατάσταση της υγείας του 34χρονου

Υπόθεση απόπειρας φόνου με θύμα 34χρονο, διερευνά η Αστυνομία στη Λευκωσία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top