ΚΟΣΜΟΣ

Θάνατος από selfie;

Θάνατος από selfie;

H ρωσική αστυνομία μετά από σειρά θανατηφόρων ατυχημάτων, τύπωσε φυλλάδια που προειδοποιούν τους πολίτες για τους κινδύνους που μπορεί να κρύβει ένα selfie.

Συχνά πυκνά στις ειδήσεις ακούμε για θανάτους που προκλήθηκαν από selfie. Νωρίτερα αυτό το μήνα, ένας έφηβος στην Ινδία χτυπήθηκε από τρένο την ώρα που έβγαζε selfie.

Tώρα η ιστοσελίδα οικονομικών Priceonomics ξεκίνησε να συλλέγει στατιστικά για τους ανθρώπους που έχασαν την ζωή τους την ώρα που πόζαραν για selfie, συνοψίζοντας έρευνες των τελευταίων 3 χρόνων που υποδεικνύουν θανάτους που συνέβησαν την ώρα που κάποιος έβγαζε selfie.

Οι περισσότερες από αυτές προκαλούν απλά... απορία:

Το selfie σε ράγες του τρένου είναι κακή ιδέα αν υπολογίζεις την ζωή σου: ένας έφηβος από την περιοχή του Ryazan ήθελε να βγάλει ένα selfie πάνω στις γραμμές του τρένου και πιάστηκε από καλώδιο ρεύματος. Το ηλεκτροσόκ τον έριξε από την γέφυρα. Τελικά πέθανε στο νοσοκομείο.

Τα Selfie με όπλα μπορούν να σκοτώσουν: μία 20χρονη από την Μόσχα πυροβόλησε καταλάθως τον εαυτό της στο κεφάλι αφού προσπάθησε να βγάλει selfie με αεροβόλο.

Όχι selfie κοντά σε γυμνά καλώδια. Μην το δοκιμάσετε: ένας έφηβος στην Μόσχα πέθανε την ώρα που έβγαζε selfie κρατώντας καλώδιο τροφοδοσίας ρεύματος.

Όχι selfie στο νερό, είναι δύσκολο να κρατήσετε την ισορροπία σας.

Όχι selfie σε ταράτσες. Είναι πολύ ψηλά και μπορεί να πέσετε.

Διαλέξτε ένα ασφαλές μονοπάτι και σκαρφαλώστε με ασφάλεια.

Τα selfies με ζώα δεν είναι πάντα ωραία.

Τα Selfies πάνω σε τρένα μπορεί να προκαλέσουν ηλεκτροσόκ.

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Μονή Αββακούμ: Επιμένει η υπεράσπιση των μοναχών - «Σφάλμα και λάθος εκτίμηση του Μητροπολίτη Ησαΐα»

Μονή Αββακούμ: Επιμένει η υπεράσπιση των μοναχών - «Σφάλμα και λάθος εκτίμηση του Μητροπολίτη Ησαΐα»

Με την κατάθεση σήμερα του Ιερομόναχου Αββακούμ ολοκληρώθηκαν ενώπιον της Ανακριτικής Επιτροπής της Αρχιεπισκοπής οι καταθέσεις των μελών της αδελφότητας της Μονής Οσίου Αββακούμ, με την υπεράσπιση να επαναλαμβάνει δια στόματος του συνήγορου Αναστάσιου Βαβούσκου της θέση περί δεδικασμένου επικαλούμενη τον Καταστατικό Χάρτη της Εκκλησίας της Κύπρου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top