ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Συζήτηση των νομοσχεδίων για Cyta στην Επ. Οικονομικών ζητούν οι συντεχνίες

Συζήτηση των νομοσχεδίων για Cyta στην Επ. Οικονομικών ζητούν οι συντεχνίες

Άμεση συζήτηση των νομοσχεδίων για την αποκρατικοποίηση της Cyta στην Κοινοβουλευτική Επιτροπή Οικονομικών ζητούν οι συντεχνίες του Οργανισμού.

Σε επιστολή στον Πρόεδρο και τα μέλη της Επιτροπής, οι πέντε συνδικαλιστικές οργανώσεις ΕΠΟΕΤ(ΟΗΟ-ΣΕΚ), ΠΑΣΕ-ΑΤΗΚ(ΠΟΑΣ), ΑΣΕΤ-CYTA(ΟΜΕ-CYTA), ΣΗΔΗΚΕΚ(ΠΕΟ)-CYTA, ΣΕΠ-ΑΤΗΚ(ΟΜΕ-CYTA) αναφέρουν πως εκ των πραγμάτων όλα τα περιθώρια διαλόγου επί των συγκεκριμένων νομοσχεδίων έχουν εξαντληθεί και πως δεν υπάρχει οποιοσδήποτε λόγος ή εμπόδιο για συζήτηση των νομοσχεδίων στην Επιτροπή Οικονομικών της Βουλής.

«Περαιτέρω καθυστέρηση είναι δυνατόν να δημιουργήσει άλλες εντυπώσεις και αχρείαστη αναστάτωση», αναφέρουν οι συντεχνίες.

Προσθέτουν ότι αναμένουν από τα κόμματα που έχουν ταχθεί κατά της αποκρατικοποίησης, αλλά συνάμα αναγνωρίζουν την αναγκαιότητα εκσυγχρονισμού και ανάπτυξης της Cyta, όπως καταθέσουν προτάσεις προς αυτή την κατεύθυνση.

Παράλληλα, εκφράζουν τις ανησυχίες των εργαζομένων της Cyta.

«Πιστεύουμε πως η έκκλησή μας για άμεση συζήτηση του θέματος στην αρμόδια Επιτροπή θα αντιμετωπιστεί θετικά από όλες τις πολιτικές παρατάξεις και να παρθεί τελική απόφαση», καταλήγουν οι συντεχνίες.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Τραγωδία ανήμερα του Πάσχα: Θανατηφόρο στη Λεμεσό με θύμα 30χρονο μοτοσικλετιστή

Τραγωδία ανήμερα του Πάσχα: Θανατηφόρο στη Λεμεσό με θύμα 30χρονο μοτοσικλετιστή

Σε θανατηφόρο εξελίχθηκε το τροχαίο που σημειώθηκε το βράδυ της Κυριακής του Πάσχα στην επαρχία Λεμεσού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top