Τηλεοπτική βόμβα: «Κόβονται» δυο σειρές της Κυπριακής τηλεόρασης! Απογοητευτικά τα ποσοστά τηλεθέασης

Τηλεοπτική βόμβα: «Κόβονται»  δυο σειρές της Κυπριακής τηλεόρασης! Απογοητευτικά τα ποσοστά τηλεθέασης

Όσο και να το προσπάθησαν εκεί στο Sigma δυστυχώς αυτή η χρονιά δεν τους «έκατσε». Δυστυχώς όπως διαβάζουμε στο Tv Mανία και οι δυο σειρές που ετοίμασε το κανάλι για να επανέλθει δυναμικά….απέτυχαν παταγωδώς.

Ούτε «έρωτα βρέχει» στο Sigma, ούτε «θα γυρίσει ο τροχός» με αποτέλεσμα το κανάλι να πάρει την απόφαση για κόψιμό τους, με τον συνολικό αριθμό των σειρών που ανέβηκαν και «κατέβηκαν» στον σταθμό τη φετινή χρονιά να ανέρχεται σε..5!

Πρώτα ήταν η «Καταιγίδα», ακολούθησε το «Κατά Λάθος» και μετέπειτα τα «Λόγια του αέρα». Καμιά από τις πιο πάνω σειρές δεν κατάφερε να ξεχωρίσει και να φέρει ποσοστά τηλεθέασης στο Sigma και έτσι μοιραία, κόπηκαν άρον άρον οι περισσότερες.

Βέβαια όπως αναφέρει το Tv Mανία στο σταθμό κάνουν λόγο για ολοκλήρωση των γυρισμάτων και των επεισοδίων, ωστόσο όλοι καταλαβαίνουμε και ξέρουμε την….πικρή αλήθεια.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: Παρά τις δυσκολίες παραμένουμε προσηλωμένοι για επανένωση της Κύπρου

ΠτΔ: Παρά τις δυσκολίες παραμένουμε προσηλωμένοι για επανένωση της Κύπρου

Παρά τις δυσκολίες και την αδιάλλακτη τουρκική στάση, παραμένουμε προσηλωμένοι και θα πράξουμε ό,τι είναι δυνατόν στη μεγάλη προσπάθεια για επανένωση της Κύπρου, δήλωσε το Σάββατο, ο Πρόεδρος Νίκος Χριστοδουλίδης, στον χαιρετισμό του στην εκδήλωση «Your Europe, Your Future: A dialogue with Youth», με την ευκαιρία της Ημέρας της Ευρώπης, που πραγματοποιήθηκε στο Κέντρο Αριστείας CYENS.

BEST OF TOTHEMAONLINE