Μπαράκ Ομπάμα: Η δημόσια ερωτική εξομολόγηση στη σύζυγό του

Μπαράκ Ομπάμα: Η δημόσια ερωτική εξομολόγηση στη σύζυγό του

Ο Μπαράκ Ομπάμα έκανε δημόσια ερωτική εξομολόγηση στη σύζυγό του, Μισέλ με αφορμή τη γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου.

Ο πρόεδρος της Αμερικής την Ημέρα των Ερωτευμένων δεν θα την περάσει με τη σύζυγό του εξαιτίας επαγγελματικών υποχρεώσεων και επανόρθωσε μέσα από την εκπομπή της Έλεν Ντε Τζενέρις. Απήγγειλε ένα ποίημα στη γυναίκα του on air.

«Κάποιος να καλέσει τα Επείγοντα γιατί η ατμόσφαιρα στο στούντιο θα "ανάψει". Μισέλ, σε αυτή τη γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου θα σε περιποιηθώ. Θα σου φτιάξω ψωμί από κολοκύθια. Μετά, θα σερβίρω λαχανικά σε ένα πιάτο ακριβώς όπως σου αρέσουν. Μετά, θα σου κάνω μασάζ ενώ βλέπεις την εκπομπή “Ellen's Design Challenge” στο HGTV. Επειδή σε αγαπώ τόσο πολύ και νοιάζομαι για σένα όσο δεν φαντάζεσαι». Και συμπλήρωσε: ««Μισέλ, έχω πάρει πολλές καλές αποφάσεις ως Πρόεδρος. Η καλύτερη απόφαση όμως που πήρα ποτέ στη ζωή μου ήταν που σε διάλεξα. Σ' ευχαριστώ που με ανέχεσαι. Σ' αγαπώ».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ πριν τη Σύνοδο Κορυφής: «Είναι ώρα των αποφάσεων - Σημαντικές οι αναφορές στη βάση λύσης του Κυπριακού»

ΠτΔ πριν τη Σύνοδο Κορυφής: «Είναι ώρα των αποφάσεων - Σημαντικές οι αναφορές στη βάση λύσης του Κυπριακού»

Προσερχόμενος την Πέμπτη το πρωί στο τελευταίο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο πριν την ανάληψη της Κυπριακής Προεδρίας, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης δήλωσε ότι «είναι η ώρα των αποφάσεων σε όλα τα θέματα", σημειώνοντας πως  το θέμα της Ουκρανίας είναι αυτό που θα κυριαρχήσει. Εξέφρασε ακόμη την ελπίδα ότι "απόψε θα βγούμε ακόμα πιο ενωμένοι».

BEST OF TOTHEMAONLINE