Νεκρή νεαρή Παλαιστίνια- Αποπειράθηκε να μαχαιρώσει ισραηλινό στρατιώτη

Νεκρή νεαρή Παλαιστίνια- Αποπειράθηκε να μαχαιρώσει ισραηλινό στρατιώτη

Μια νεαρή Παλαιστίνια σκοτώθηκε το Σάββατο, (13/2) από πυρά των ισραηλινών δυνάμεων ασφαλείας, όταν αποπειράθηκε να μαχαιρώσει έναν ισραηλινό στρατιώτη στην κατεχόμενη Δυτική Όχθη, σύμφωνα με τον ισραηλινό στρατό.

Το υπουργείο Υγείας της Παλαιστίνης επιβεβαίωσε το θάνατο της Παλαιστίνιας, που ταυτοποιήθηκε ως η αλ Καλζάρ Ουειουί, κάτοικος Χεβρώνας, ηλικίας 17 ετών.

Σύμφωνα με τις ισραηλινές ένοπλες δυνάμεις δεν σημειώθηκε τραυματισμός Ισραηλινών στην επίθεση που πραγματοποιήθηκε κοντά στο Σπήλαιο των Πατριαρχών, στην πόλη της Χεβρώνας.

Στις σχεδόν καθημερινές επιθέσεις με μαχαίρια, με αυτοκίνητα και όπλα καθώς και στις συγκρούσεις ανάμεσα σε Ισραηλινούς στρατιώτες και Παλαιστίνιους διαδηλωτές, που καταγράφονται από την 1η Οκτωβρίου στο Ισραήλ και στην Παλαιστίνη, έχουν σκοτωθεί 167 Παλαιστίνιοι, 26 Ισραηλινοί, ένας Αμερικανός, ένας Ερυθραίος και ένας Σουδανός, σύμφωνα με απολογισμό του Γαλλικού Πρακτορείου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ελεύθερος με προεδρική χάρη ο «Χάμπουργκερ»: Πώς βγήκε από τη φυλακή - Η απάντηση της Νομικής Υπηρεσίας

Ελεύθερος με προεδρική χάρη ο «Χάμπουργκερ»: Πώς βγήκε από τη φυλακή - Η απάντηση της Νομικής Υπηρεσίας

Νέα δεδομένα δημιουργεί η απόφαση για πρόωρη αποφυλάκιση, μέσω προεδρικής χάρης, του Χαράλαμπου Χρυσάνθου, γνωστού και ως «Χάμπουργκερ», ο οποίος εξέτιε ποινή κάθειρξης 35 ετών για δύο υποθέσεις απόπειρας φόνου σε Λάρνακα και Αγία Νάπα, ενώ είχε προηγουμένως καταδικαστεί και για υπόθεση βιασμού και επίθεσης εναντίον γυναίκας.

BEST OF TOTHEMAONLINE