ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Στις 3 Απριλίου η επιλογή των υποψηφίων βουλευτών του ΔΗΣΥ

Στις 3 Απριλίου η επιλογή των υποψηφίων βουλευτών του ΔΗΣΥ

Σύμφωνα με ανακοίνωση του κόμματος, σε ψεσινή τακτική συνεδρίασή του, το Πολιτικό Γραφείο του ΔΗΣΥ αποφάσισε για τις διαδικασίες και το χρονοδιάγραμμα για τον καταρτισμό των ψηφοδελτίων του κόμματος στις επόμενες βουλευτικές εκλογές.

Εξυπακούεται ότι επαρχιακή εκλογική συνέλευση θα γίνει σε όποια περιφέρεια ο αριθμός των υποψηφίων βουλευτών υπερβαίνει τον αριθμό των ελευθέρων θέσεων συν μία, σημειώνεται.

Την Παρασκευή, 4 Μαρτίου, θα ανακοινωθεί ο αριθμός των θέσεων που θα καταληφθούν από κατ’ επιλογήν υποψηφίους που θα ορίσει ο Πρόεδρος του κόμματος και των ελευθέρων θέσεων για τις οποίες μπορεί να υποβληθούν υποψηφιότητες και, ενδεχομένως, θα διεξαχθεί ψηφοφορία, προστίθεται.

Σημειώνεται ότι οι ενδιαφερόμενοι για να συμμετάσχουν στο ψηφοδέλτιο ως υποψήφιοι βουλευτές θα υποβάλλουν αίτηση την Τρίτη, 15 Μαρτίου.

Ως ειδική εισφορά που κατατίθεται μαζί με την αίτηση ενδιαφέροντος, καθώς και εισφορά για τη συμμετοχή στο ψηφοδέλτιο καθορίζεται το ποσό των € 250.

'Οπως αναφέρεται, τυχόν σύγκληση εκλογικής συνέλευσης θα κοινοποιηθεί γραπτώς από την αντίστοιχη Επαρχιακή Γραμματεία στα μέλη την Παρασκευή, 18 Μαρτίου.

Σε επαρχιακές εκλογικές συνελεύσεις έχουν δικαίωμα συμμετοχής και ψήφου τα μέλη που θα είναι εγγεγραμμένα στο Κεντρικό Μητρώο Μελών του κόμματος την Τρίτη, 16 Φεβρουαρίου, καταλήγει η ανακοίνωση.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Τραγωδία στην άσφαλτο - Έχασε τη ζωή του ο Πολύκαρπος Μιχαήλ από την Κοκκινοτριμιθιά

Πάσχα στο σπίτι του θα κάνει ο παππούς Χρύσανθος - Αφέθηκε ελεύθερος ο 82χρονος

Καταγγελία για απαγωγή και κακοποίηση Σύρου - «Η αστυνομία δεν ενήργησε άμεσα» - Δείτε φωτογραφίες

Μονή Αββακούμ: Επανέρχονται οι δικηγόροι των μοναχών - Τι ζητούν από τον Μητροπολίτη Ησαΐα

Νηστεία: Ποιες τροφές μπορούμε να φάμε την Μεγάλη Εβδομάδα - Προτάσεις γευμάτων



Ανασκόπησε τις δράσεις για 2024 σε ειδική συνεδρία το Υπουργικό Συμβούλιο - Δείτε βίντεο

Ανασκόπησε τις δράσεις για 2024 σε ειδική συνεδρία το Υπουργικό Συμβούλιο - Δείτε βίντεο

Την εξέλιξη των 88 δράσεων που ανακοίνωσε στις αρχές του χρόνου για το 2024 ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδούλιδης, εξέτασε σε ειδική συνεδρίασή του το Υπουργικό Συμβούλιο, το απόγευμα της Δευτέρας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top