Έξαλλη η Αλεξανδρινού: Ποιος διαδίδει ψεύτικες πληροφορίες για την υγεία της; Στο πλευρό της ο σύζυγός της!

Έξαλλη η Αλεξανδρινού: Ποιος διαδίδει ψεύτικες πληροφορίες για την υγεία της; Στο πλευρό της ο σύζυγός της!

Όπως έγραψε ο χρόνος θα δείξει ποια είναι η πραγματικότητα...

Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook, η δημοσιογράφος — παρουσιάστρια του Sigma εξέφρασε έντονα τη δυσαρέσκειά της σχετικά με ένα άτομο που, όπως γράφει, διαδίδει ανυπόστατες πληροφορίες σχετικά με την υγεία της. 

«Ούτε σε μια επέμβαση ρουτίνας δε μπορούμε να υποβληθούμε, αμέσως οι κακές γλώσσες να διαδώσουν οτι είμαστε με το ένα πόδι στον τάφο και το κρύβουμε...Πραγματικά, δε μπορώ καν να θυμώσω με σένα και τις ανυπόστατες διαδόσεις σου. Εννοείται οτι ο χρόνος θα δείξει για ακόμη μια φορά την πραγματικότητα, η οποία θα σε απογυμνώσει και ελπίζω οτι θα σε γελοιοποιήσει και στα μάτια αυτών που τώρα παραπληροφορείς...Καλό υπόλοιπο σε όλους μας!». 

Ο σύζυγός της σχολίασε «Αυτό το γελοίο υποκείμενο που είχε το θράσος να αρθρώσει αυτά τα μυθευματα προφανώς έτσι πουλάει εκδούλευση στα αφεντικά του.. Θα τον καταλάβουν κι αυτοί...».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Παραμένει προκλητικός ο Τατάρ - Δεν υπάρχει επιστροφή από πολιτική «δύο κρατών»

Παραμένει προκλητικός ο Τατάρ - Δεν υπάρχει επιστροφή από πολιτική «δύο κρατών»

«Για τη συνεργασία των δύο κρατών πηγαίνω στις διαπραγματεύσεις για το Κυπριακό», δήλωσε ο Τ/Κ ηγέτης Ερσίν Τατάρ, ισχυριζόμενος ότι δεν υπάρχει επιστροφή από την πολιτική των «δύο κρατών».

BEST OF TOTHEMAONLINE