Υποκλινόμαστε στον Πογιατζή! «Αν τρέξουμε με τον Καρλίτος 50 μέτρα και δεν φάω μισό κιλό ψητό μπορεί να….»

Υποκλινόμαστε στον Πογιατζή! «Αν τρέξουμε με τον Καρλίτος 50 μέτρα και δεν φάω μισό κιλό ψητό μπορεί να….»

Σκληρή κριτική άσκησαν στην Ομόνοια και στον προπονητής της, οι παρουσιαστές της εκπομπής «Γκολ και Θέαμα» Αντρέας Πογιατζής και Αντρέας Γεωργιάδης το βράδυ της Δευτέρας 16/2.

Μετά την απίστευτη ατάκα του που ήδη σας μεταφέραμε από χθες βράδυ και είχε σχέση με το σχόλιο ενός γνωστού του Ομονοιάτη, ο συμπαθέστατος αθλητικογράφος με την ειλικρίνεια και τον αυθορμητισμό που τον διακατέχει σχολίασε και την εμφάνιση του Καρλίτος στο ντέρμπι με το ΑΠΟΕΛ.

Αφού ο Αντρέας Γεωργιάδης ανέφερε ότι ο Καποβερτιανός αμυντικός ήταν εκτός τόπου και χρόνου, ο Πογιατζής πήρε το «όπλο του» και τον στόλισε κανονικά! «Δεν έστριβε ο άνθρωπος» τόνισε ο παρουσιαστής, που φύλαγε για το τέλος άλλη μια ατάκα του που θα συζητηθεί!

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Αφθώδης πυρετός: Χάσμα για τις αποζημιώσεις - Στο Υπουργικό οι τελικές αποφάσεις, σε αναβρασμό οι κτηνοτρόφοι

Αφθώδης πυρετός: Χάσμα για τις αποζημιώσεις - Στο Υπουργικό οι τελικές αποφάσεις, σε αναβρασμό οι κτηνοτρόφοι

Παραμένουν οι διαφωνίες μεταξύ των κτηνοτρόφων και του Υπουργείου Γεωργίας για το θέμα των αποζημιώσεων προς τους κτηνοτρόφους που επλήγησαν από τον αφθώδη πυρετό, μετά τη συνάντηση της Υπουργού Γεωργίας την Τρίτη με τις αγροτικές οργανώσεις και τη «Φωνή των κτηνοτρόφων» στο πλαίσιο του διαλόγου για θέματα που αφορούν στον αφθώδη πυρετό. Μετά τη συνάντηση, η «Φωνή των κτηνοτρόφων» ανακοίνωσε ότι θα συνεδριάσει σήμερα για να αποφασίσει τα επόμενά της βήματα.

BEST OF TOTHEMAONLINE