ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Λευκωσία: Κρίσιμα στην εντατική 19χρονος! Τραυματίστηκε πολύ σοβαρά οδηγώντας μοτοσικλέτα

Λευκωσία: Κρίσιμα στην εντατική 19χρονος! Τραυματίστηκε πολύ σοβαρά οδηγώντας μοτοσικλέτα

Σε κρίσιμη κατάσταση εξακολουθεί να νοσηλεύεται στην Εντατική Μονάδα Παρακολούθησης του ΓΝ Λευκωσίας ο νεαρός Βρετανός μόνιμος κάτοικος Κύπρου, ο οποίος τραυματίστηκε χθες σε δυστύχημα με τη μεγάλου κυβισμού μοτοσικλέτα του.

Διαβάστε επίσης: Τροχαίο με μοτοσυκλέτα στην Πάφο και δυο νεαρούς τραυματίες - Σε πολύ κρίσιμη κατάσταση ο 19χρονος οδηγός

Η Τροχαία Πάφου, σε συνεργασία με τον Αστυνομικό Σταθμό Πέγειας, διερευνούν τα αίτια του δυστυχήματος, ωστόσο, σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις, το δυστύχημα φαίνεται να οφείλεται σε υπερβολική ταχύτητα. 

Αρχικά ο 19χρονος είχε διακομισθεί στο ΓΝ Πάφου, όπου διαπιστώθηκε πως φέρει πολυτραυματισμό, πολυκαταγματισμό, συμπιεστικά κατάγματα, επισκληρίδιο και υποσκληρίδιο αιμάτωμα και κάταγμα μηριαίου οστού.

Λόγω της σοβαρότητας της κατάστασής του, διασωληνώθηκε και διακομίστηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, όπου υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση. 

Σύμφωνα με τους θεράποντες ιατρούς, η κατάσταση της υγείας του είναι κρίσιμη.

Κατά το δυστύχημα τραυματίστηκε και ο συνοδηγός του 19χρονου, ηλικίας 17 ετών, επίσης Βρετανός.

Το δυστύχημα συνέβη γύρω στις 6μμ χθες, στην οδό Καθίζη, στην Πέγεια, όταν η μοτοσικλέτα που οδηγούσε ο 19χρονος, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, παρέκκλινε της πορείας της και προσέκρουσε σε δέντρο, που βρίσκεται σε παρακείμενο χωράφι.

Ο 17χρονος, που επίσης μεταφέρθηκε στο ΓΝ Πάφου, όπου και νοσηλεύεται, υπέστη κάταγμα στο μηριαίο οστό.

(Φωτογραφία αρχείου)

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Μήνυμα Χριστοδουλίδη για Πρωθυπουργό Σλοβακίας - «Βαθιά συγκλονισμένος»

Μήνυμα Χριστοδουλίδη για Πρωθυπουργό Σλοβακίας - «Βαθιά συγκλονισμένος»

Βαθιά συγκλονισμένος από την απόπειρα κατά της ζωής του Σλοβάκου πρωθυπουργού δηλώνει με ανάρτησή του ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top