ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Υπόθεση καταζητούμενης 40χρονης: Αστυνομικός παρεμποδίζει τις έρευνες για να μην εντοπιστεί η Ρωσίδα και το μωρό;

Υπόθεση καταζητούμενης 40χρονης: Αστυνομικός παρεμποδίζει τις έρευνες για να μην εντοπιστεί η Ρωσίδα και το μωρό;

Άλλη μια περίεργη υπόθεση έρχεται στο φως της δημοσιότητας και αφορά αξιωματικό της Αστυνομίας ο οποίος όπως υποστηρίζει δημοσίευμα της εφημερίδας "Πολίτης" το οποίο υπογράφει ο Μανώλης Καλαντζής παραπλανά τις έρευνες των αρχών.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει το ρεπορτάζ του συνάδελφου, το τελευταίο διάστημα παρατηρείται περίεργη συμπεριφορά αξιωματικού της Αστυνομίας σε σχέση με την υπόθεση της παρένθετης μητέρας από την Ρωσία η οποία άρπαξε το 8 μηνών βρέφος και ήρθε στην Κύπρο.

Όπως επισημαίνεται στο δημοσίευμα, ο συγκεκριμένος αξιωματικός μεταφέρει συνεχώς πληροφορίες για την εν λόγω υπόθεση πάρα του ότι ο ίδιος υπηρετεί σε άσχετη υπηρεσία.

Σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται ο δημοσιογράφος, εικάζεται πως ο αξιωματικός παραπλανά τις αρχές διαβιβάζοντας λανθασμένες πληροφορίες με στόχο να μην βρεθεί η παρένθετη μητέρα η οποία βρίσκεται στη Λεμεσό.

Όπως αναφέρεται, ο εν λόγω Αστυνομικός φέρεται να διατηρεί επαφές με τον πατέρα του παιδιού ο οποίος χώρισε με την βιολογική μητέρα και ήρθε στην Κύπρο με την παρένθετη γυναίκα.

Αξιό αναφοράς είναι το γεγονός πως εδώ και ενάμιση μήνα, η παρένθετη μητέρα δεν έχει εντοπιστεί ακόμη, πάρα τις έρευνες της Αστυνομίας.  

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

«Η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, θα πραγματοποιήσει την τρίτη επίσκεψή της στην Κύπρο, στις 7 και θα παραμείνει έως τις 14 Μαΐου», δήλωσε ο εκπρόσωπος του ΓΓ του ΟΗΕ, Στεφάν Ντουζαρίκ κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης Τύπου ξένων ανταποκριτών στην έδρα του διεθνούς οργανισμού, στη Νέα Υόρκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top