ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στην εντατική η 76χρονη οδηγός του νέου τροχαίου στη Λάρνακα

Στην εντατική η 76χρονη οδηγός του νέου τροχαίου στη Λάρνακα

Το δυστύχημα σημειώθηκε στο ίδιο σημείο όπου στις 14 Φεβρουαρίου έχασε τη ζωή του ο Ανδρέας Παύλου, 18 χρόνων από τη Λάρνακα και στις 12 του μήνα ο Νίκος Φλουρέντζου, 88 χρόνων επίσης από τη Λάρνακα.

Σε σοβαρή κατάσταση νοσηλεύεται στην Εντατική Μονάδα του Γενικού Νοσοκομείου Λάρνακας γυναίκα ηλικίας 76 χρόνων από τη Βρετανία μόνιμη κάτοικος Ορόκλινης, η οποία τραυματίστηκε το μεσημέρι σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα στη Λάρνακα.

Σύμφωνα με την Αστυνομία λίγο μετά τις 1.30 το μεσημέρι Βρετανός ηλικίας 77 χρόνων, μόνιμος κάτοικος Ορόκλινης οδηγούσε το αυτοκίνητό του με συνοδηγό τη σύζυγό του, ηλικίας 76 χρόνων, στη Λεωφόρο Σπύρου Κυπριανού στη Λάρνακα.

Ο 77χρονος στη προσπάθεια του να στρίψει δεξιά σύμφωνα με την πορεία του, προς την οδό Αρχιμανδρίτου Μακαρίου Μαχαιριώτου, ανέκοψε την πορεία οχήματος που ερχόταν από την αντίθετη κατεύθυνση και οδηγείτο από 30χρονο από το Ισραήλ, μόνιμο κάτοικο Πύλας.

Από τη σύγκρουση η 76χρονη εγκλωβίστηκε στο όχημα του συζύγου της και χρειάστηκε η επέμβαση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας για τον απεγκλωβισμό της.

Σύμφωνα με το ΚΥΠΕ, και οι τρεις επιβαίνοντες των αυτοκινήτων τραυματίστηκαν και με ασθενοφόρα διακομίσθηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας. Ο 77χρονος και ο 30χρονος εξετάστηκαν από τους επί καθήκοντι ιατρούς του Τμήματος Ατυχημάτων και Επειγόντων Περιστατικών του Νοσοκομείου και αφού έτυχαν των Πρώτων βοηθειών απολύθηκαν. Η Αστυνομία διενήργησε έλεγχο αλκοόλης στους δύο οδηγούς των οχημάτων με μηδενική ένδειξη.

Η 76χρονη υπέστη συνθλιπτικό κάταγμα στο αριστερό πόδι και εισήχθη στο χειρουργείο όπου υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση και στη συνέχεια εισήχθη στη Μονάδα Εντατικής Παρακολούθησης του Νοσοκομείου Λάρνακας.

Η κατάσταση της υγείας της κρίνεται από τους θεράποντες ιατρούς σοβαρή, χωρίς ωστόσο να λεχθεί στο παρόν στάδιο, λόγω της ηλικίας της κατά πόσον είναι εκτός κινδύνου.

Τις συνθήκες κάτω από τις οποίες σημειώθηκε το δυστύχημα διερευνά η Τροχαία Λάρνακας.

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ολγκίν: Eνημερώνει το Συμβούλιο Ασφαλείας για τις επαφές της στην Κύπρο

Ολγκίν: Eνημερώνει το Συμβούλιο Ασφαλείας για τις επαφές της στην Κύπρο

Η Ειδική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ για την Κύπρο Μαρία Άνχελα Ολγκίν Κουεγιάρ θα ενημερώσει το Συμβούλιο Ασφαλείας για τις επαφές της, δήλωσε ο Αναπληρωτής Εκπρόσωπος Τύπου του Γενικού Γραμματέα, Φαρχάν Χακ, κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης Τύπου στην έδρα του διεθνούς οργανισμού στη Νέα Υόρκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top