ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μύρισε Άνοιξη! Ανεβαίνει η θερμοκρασία

Μύρισε Άνοιξη! Ανεβαίνει η θερμοκρασία

Σύμφωνα με την πρόβλεψη του Τμήματος Μετεωρολογίας για τον καιρό στην Κύπρο, ασθενής ψηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή. Στην ατμόσφαιρα θα παρατηρείται κατά διαστήματα αραιή σκόνη.

Αναλυτικά ο καιρός:  

Σήμερα ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Αργότερα όμως παροδικά αυξημένες νεφώσεις που θα αναπτύσσονται ενδέχεται να δώσουν μεμονωμένη βροχή στο εσωτερικό, σε κάποιες ορεινές περιοχές και στα βορειοανατολικά, το μεσημέρι και νωρίς το απόγευμα. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί και τοπικά το πρωί μεταβλητοί, ασθενείς και το απόγευμα μέχρι μέτριοι, 3 με 4 Μποφόρ. Η θάλασσα θα καταστεί σταδιακά λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει στους 23 βαθμούς στο εσωτερικό, στους 22 στα νότια και ανατολικά παράλια, γύρω στους 20 στα δυτικά και βόρεια παράλια και στους 13 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Απόψε σε αρκετές περιοχές αναμένεται να σχηματιστεί χαμηλή νέφωση και αραιή ομίχλη, ενώ τοπικά δεν αποκλείεται και ομίχλη. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί και τοπικά μεταβλητοί, ασθενείς, 2 με 3 Μποφόρ και η θάλασσα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει στους 11 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 13 στα παράλια και στους 7 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Την Κυριακή, τη Δευτέρα και την Τρίτη ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος.

Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή την Κυριακή. Τη Δευτέρα αναμένεται άνοδος, για να παραμείνει σε αυτά τα επίπεδα και την Τρίτη.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Νέα τραγωδία στην άσφαλτο: Νεκρός ο 52χρονος οδηγός του τροχαίου στο Παραλίμνι

Νέα τραγωδία στην άσφαλτο: Νεκρός ο 52χρονος οδηγός του τροχαίου στο Παραλίμνι

Νέα τραγωδία σημειώθηκε στην άσφαλτο, με θύμα τον 52χρονο Nichola Charles Fox από τη Βρετανία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top