LIFESTYLE

Κάνει θραύση και μετά το θάνατο του! Το νέο τραγούδι του Παντελίδη

Κάνει θραύση και μετά το θάνατο του! Το νέο τραγούδι του Παντελίδη

Σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες είναι έτοιμο το ενορχηστρωμένο τραγούδι, που ηχογράφησε πριν από το θάνατο του στο στούντιο της δισκογραφικής του εταιρείας ΜΙΝΟΣ ΕΜΙ, ο Παντελής Παντελίδης.

Με μεγάλη αγωνία αναμένονται τα κυκλοφορήσουν νέα τραγούδια του Παντελή Παντελίδη, μετά θάνατο του. Σύμφωνα με όσα γράφει η ελλαδική ιστοσελίδα, newsbomb, το πρώτο είναι έτοιμο και όταν αποφασίσουν από κοινού η δισκογραφική εταιρεία ΜΙΝΟΣ ΕΜΙ και η οικογένεια του Παντελή Παντελίδη, θα δοθεί στη δημοσιότητα τους επόμενους μήνες.

Υπάρχουν επίσης και δέκα demos που είναι αποθηκευμένα στα αρχεία της δισκογραφικής εταιρείας, η οποία, σύμφωνα πάντα με ασφαλείς πληροφορίες, δεν τα έχει δώσει σε κάποιον καλλιτέχνη για να τα ερμηνεύσει.

Ο Παντελής Παντελίδης, ο οποίος σύντομα θα προχωρούσε στην ηχογράφηση του καινούργιου του cd, είχε επιλέξει αγαπημένα τραγούδια (κάποια από αυτά είχε γράψει πριν από μερικούς μήνες), εμπνευσμένος, όπως είχε εκμυστηρευτεί σε δικούς του ανθρώπους, ξανά από μικρές προσωπικές του ιστορίες.

Στα demos με τα ερωτικά τραγούδια ακούγεται η χαρακτηριστική φωνή του, ενώ όλα συνοδεύονται από τους ήχους της αγαπημένης του κιθάρας.

 

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



ΠτΔ για μεταναστευτικό: «Δεν μπορούμε να συνεχίσουμε με την κατάσταση ως έχει» - Συναντήθηκε με τον Πρωθυπουργό του Λιβάνου

ΠτΔ για μεταναστευτικό: «Δεν μπορούμε να συνεχίσουμε με την κατάσταση ως έχει» - Συναντήθηκε με τον Πρωθυπουργό του Λιβάνου

Πακέτο στήριξης ενός δισεκατομμυρίου ευρώ για τον Λίβανο ανακοίνωσε την Μεγάλη Πέμπτη η Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, η οποία επισκέφθηκε τη Βηρυτό μαζί με τον  Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, για συνομιλίες σχετικά με το μεταναστευτικό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top