Νοσηλεύεται με κάταγμα κλείδας ο προπονητής που δέχθηκε επίθεση - Συνελήφθη 41χρονος
Στη σύλληψη 41χρονου πατέρα προχώρησε η Αστυνομία, στο πλαίσιο διερεύνησης υπόθεσης επίθεσης σε βάρος προπονητή κατά τη διάρκεια ποδοσφαιρικού αγώνα ακαδημιών Κ-12.

Ο Αντώνης που θα μοιράζεται την σκηνή με την αγαπημένη μας Γλυκερία και τον θρύλο του λαικού τραγουδιού, Χρήστο Νικολόπουλο, κόμπιασε όταν στην εισαγωγή που έκανε πριν ξεκινήσει το πρόγραμμα του, αναφέρθηκε στην απώλεια του φίλου του Παντελή Παντελίδη!
«Εσείς χάσατε έναν καταπληκτικό τραγουδιστή, εμείς ένα κομμάτι από τη ζωή μας!Να τον κρατήσουμε ζωντανό μέσα στις καρδιές μας και να θυμόμαστε όλα αυτά που έχουμε ζήσει μαζί του!» είπε ο Αντώνης στο κοινό και συνέχισε:
«Και εσείς σαν ακροατές και εμείς σαν φίλοι του!» για να ξεσπάσει ο κόσμος σε χειροκροτήματα!
O Αντώνης Ρέμος είπε επίσης ότι «η ζωή είτε καλώς ή κακώς πρέπει να συνεχιστεί ώσπου να έρθει εκείνη η ώρα που θα ανταμώσουμε εκεί ψηλά. Θα πήγαινα με τον Παντελή στην Αυστραλία τον Μάρτιο. Ήταν κάτι που το περίμενε πολύ. Θα πάω μόνος μου, αλλά κάτι ετοιμάζουμε...»
Δείτε το video:
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




