ΠΑΦΟΣ: Φόρτωσαν ένα διπλοκάμπινο γεμάτο ξύλα πεύκων – Καταζητείται 27χρονος Παφίτης

ΠΑΦΟΣ: Φόρτωσαν ένα διπλοκάμπινο γεμάτο ξύλα πεύκων – Καταζητείται 27χρονος Παφίτης

Η Αστυνομία συνέλαβε ένα άτομο και καταζητεί άλλο ένα, σε σχέση με υπόθεση παράνομης κοπής πεύκων από κρατικό δάσος.

Τα δυο πρόσωπα ηλικίας, 45 και 27 χρόνων, εντοπίστηκαν από δασικό λειτουργό, το μεσημέρι της Τρίτης (08/03) να οδηγούν διπλοκάμπινο όχημα γεμάτο με ξύλα πεύκου.

Όταν τους έκανε σήμα να σταματήσουν, σύμφωνα με την καταγγελία του στην αστυνομία, αυτοί τον εξύβρισαν και απομακρύνθηκαν.

Μετά την καταγγελία του στην Αστυνομία, εκδόθηκαν εντάλματα σύλληψης. Ο 45χρονος συνελήφθη και ο 27χρονος καταζητείται.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Βουλή: Μερικώς αποδεκτή η αναπομπή για πολλαπλές συντάξεις με τροποποιημένο κείμενο

Βουλή: Μερικώς αποδεκτή η αναπομπή για πολλαπλές συντάξεις με τροποποιημένο κείμενο

Η Ολομέλεια της Βουλής, σε έκτακτη συνεδρία της την Τρίτη, έκανε μερικώς αποδεκτή, την αναπομπή των νομοθεσιών για τις πολλαπλές συντάξεις από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, ύστερα από κάποιες τροποποιήσεις επί των κειμένων.