LIFESTYLE

Μυρσίνη Αρναούτη: Αποδείχθηκε μεγάλη μαχητής! Τί είπε μόλις ξύπνησε από την καταστολή;

Μυρσίνη Αρναούτη: Αποδείχθηκε μεγάλη μαχητής! Τί είπε μόλις ξύπνησε από την καταστολή;

Η συνεπιβάτης του Παντελίδη στο μοιραίο τζιπ εδώ και 21 μέρες δίνει τη δική της μάχη...

Από το δωμάτιο της Μυρσίνης Αρναούτη ακούγονται μόνο μουρμουρητά και γκρίνια, που όμως προκαλούν αμέσως χαμόγελα αισιοδοξίας στους γιατρούς, όταν η γιατροί της λένε να παίρνει βαθιές ανάσες και εκείνη πονάει.

Η Μυρσίνη Αρναούτη, η φίλη του Παντελή Παντελίδη, που τραυματίστηκε σοβαρά στο τροχαίο, όπως αναφέρει το nassos blog σας ξύπνησε ύστερα από 19 ημέρες όπου βρισκόταν διασωληνωμένη στην Εντατική. «Έλα κορίτσι μου πάρε βαθιές ανάσες» της λένε τώρα οι γιατροί.

Οι γιατροί είχαν μπει στη διαδικασία να βγάλουν σιγά σιγά την πολυτραυματία από την καταστολή και έτσι την Δευτέρα το βράδυ κατάφεραν να την αποσωληνώσουν. Να σημειωθεί ότι η διαδικασία της ανάνηψης από το τεχνικό κώμα στο οποίο την είχαν υποβάλει μετά το πολύωρο χειρουργείο στον ανοιχτό θώρακα άρχισε την προηγούμενη εβδομάδα. Η 30χρονη έχει πλήρη συν είδηση που βρίσκεται και αναπνέει χωρίς τη βοήθεια μηχανημάτων.

Την Τρίτη η Μυρσίνη Αρναούτη ξύπνησε και για πρώτη φορά είχε επαφή με το περιβάλλον. Το κορίτσι έχει αρχίσει σιγά σιγά να επανέρχεται. Είναι αλήθεια ότι κάποια μηχανήματα έχουν αφαιρεθεί απο το σώμα της… αλλά όχι όλα. Είναι αλήθεια ότι μίλησε και το μόνο που είπε ήταν «μαμά» όταν είδε την μητέρα της.



 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Μήνυμα Χριστοδουλίδη για Πρωθυπουργό Σλοβακίας - «Βαθιά συγκλονισμένος»

Μήνυμα Χριστοδουλίδη για Πρωθυπουργό Σλοβακίας - «Βαθιά συγκλονισμένος»

Βαθιά συγκλονισμένος από την απόπειρα κατά της ζωής του Σλοβάκου πρωθυπουργού δηλώνει με ανάρτησή του ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top