ΚΟΣΜΟΣ

Η πανέμορφη κόρη του Ερντογάν παντρεύεται! Ποιος είναι ο τυχερός νέος

Η πανέμορφη κόρη του Ερντογάν παντρεύεται! Ποιος είναι ο τυχερός νέος

«Η κόρη του προέδρου Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, Sümeyye Erdoğan αρραβωνιάστηκε τον Selçuk Bayraktar, που είναι ένας από τους επικεφαλής της ομάδας που κατασκευάζουν τα μη επανδρωμένα εναέρια οχήματα (drones) της Τουρκίας», γράφει η dailysabah σε άρθρο της.

Αν και το ευχάριστο γεγονός δεν έχει ανακοινωθεί επίσημα, ωστόσο η οικογένεια του Bayraktar επιβεβαίωσε τις φήμες, λέγοντας ότι «το ζευγάρι θα ανακοινώσει τους αρραβώνες του σύντομα».

Ο 36χρονος Selçuk έχει διδακτορικό από το Georgia Institute of Technology και μάστερ από το Massachusetts Institute of Technology (MIT). Αποφοίτησε από Κολέγιο στην Κωνσταντινούπολη και έχει πτυχίο από το Istanbul Technical University το 2002. Εργάζεται στο εργοστάσιο Baykar, από το 2007, το οποίο κατασκευάζει drones και προμηθεύει τον τουρκικό στρατό καθώς και άλλες χώρες.

erdogan4

Η Sümeyye Erdoğan είναι το νεότερο από τα τέσσερα παιδιά που έχει ο Εντογάν και η σύζυγός του, Emine Erdoğan. Έχει εργαστεί, μεταξύ άλλων, και ως σύμβουλος του αντιπροέδρου του κόμματος του πατέρα της, κατά τη θητεία του Ερντογάν στην πρωθυπουργία. Σπούδασε στο Indiana University και έχει μεταπτυχιακό από το London School of Economics.

erdogan2

erdogan3

erdogan1

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Σε αποστολή για γερά νεύρα η Ολγκίν - «Όχι» Τατάρ σε τριμερή - Εν αναμονή της συνάντησης Μητσοτάκη- Ερντογάν

Σε αποστολή για γερά νεύρα η Ολγκίν - «Όχι» Τατάρ σε τριμερή - Εν αναμονή της συνάντησης Μητσοτάκη- Ερντογάν

Χωρίς να υπάρξει ουσιαστικό αποτέλεσμα, η προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ Μαρία Άνχελα Ολγκίν ολοκλήρωσε την πρώτη κατ’ ιδίαν συνάντηση με τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη και στη συνέχεια με τον Ερσίν Τατάρ, στα κατεχόμενα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top