LIFESTYLE

Δεν θα πιστεύετε ποιος πασίγνωστός Κύπριος αποκάλυψε «Ζούσα σε σπίτι χωρίς ρεύμα και νερό»

Δεν θα πιστεύετε ποιος πασίγνωστός Κύπριος αποκάλυψε «Ζούσα σε σπίτι χωρίς ρεύμα και νερό»

Ισως κανείς μας, να μην περίμενε μια τέτοια αποκάλυψη απο τον συγκεκριμένο ηθοποίο.

Ο γοητευτικός ηθοποιός του Μπρούσκο, Αντρέας Γεωργίου σε συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό "ΟΚ!", απο τη μία αποκαλύπτει ότι δύο φορές στη ζωή του, έφτασε πολύ κοντά στον γάμο και απο την άλλη σοκάρει με την δήλωση ότι ζούσε σε σπίτι χωρίς ρεύμα και νερό.

"Έχω φτάσει ένα βήμα πριν από τα σκαλιά της εκκλησίας, γιατί ονειρευόμουν από μικρός να κάνω οικογένεια και παιδιά. Εμείς οι Κύπριοι παντρευόμαστε μικροί. Όταν ήμουν 19 ετών ήθελα πολύ να παντρευτώ και μάλιστα είχα σκεφτεί ότι το καλοκαίρι θα έκανα πρόταση γάμου στην αγαπημένη μου. Άλλη μία φορά πάλι, στα 25 μου, ήμουν σε μία σχέση που πήγαινε σοβαρά, αλλά η τελικά η δουλειά μου μου έφερε προβλήματα. Δεν μπορούσα να βρω ισορροπία ανάμεσα στην προσωπική μου και επαγγελματική μου ζωή και η κοπέλα που είχα εκείνη την περίοδο δεν μπορούσε να δεχτεί ότι η δουλειά μου είναι προτεραιότητα μου. Αυτό δημιούργησε ανασφάλεια και τριβή στη σχέση μας και τελικά χωρίσαμε!", δήλωσε στο "ΟΚ!"

Η σοκαριστική ωστόσο αποκάλυψη του συνδέεται με  τη μόνιμη εγκαταστάσή του στην Ελλάδα.

"Το 2010 όταν πρωτοήρθα στην Ελλάδα και αποφάσισα να κάνω τα δικά μου πράγματα, έμεινα μαζί με τα αδέλφια μου σε ένα παλιό σπίτι που θα χρησιμοποιούσαμε ως σκηνικό, όπου για ένα μήνα δεν είχαμε ούτε ρεύμα, ούτε νερό" αποκάλυψε ο ηθοποιός Ανδρέας Γεωργίου στο περιοδικό "ΟΚ!". "Όταν βράδιαζε ανάβαμε κεριά και μπάνιο κάναμε στα σπίτια των φίλων μας" συμπλήρωσε. 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



ΠτΔ: Υποχρέωση της ΕΕ να συμβάλει ενεργά σε οριστική διευθέτηση του Κυπριακού

ΠτΔ: Υποχρέωση της ΕΕ να συμβάλει ενεργά σε οριστική διευθέτηση του Κυπριακού

Το Κυπριακό είναι κατεξοχήν ευρωπαϊκό ζήτημα και η Ευρωπαϊκή Ένωση έχει κάθε συμφέρον, αλλά και υποχρέωση, να συμβάλει ενεργά μέσα από ένα πρωταγωνιστικό ρόλο για την οριστική διευθέτησή του, χρησιμοποιώντας, αξιοποιώντας όλα τα πολιτικοοικονομικά μέσα και εργαλεία που έχει στη διάθεσή της στο πλαίσιο και των ευρωτουρκικών σχέσεων, δήλωσε ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης σε χαιρετισμό σε επετειακή εκδήλωση το βράδυ της Πέμπτης για τα 20χρονα της ένταξης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top