Κύπρια παρουσιάστρια χαρακτηρίζει «εμετικό» το τραγούδι της Ελλάδας στην Eurovision!

Κύπρια παρουσιάστρια χαρακτηρίζει «εμετικό» το τραγούδι της Ελλάδας στην Eurovision!

Ταυτόχρονα αποθεώνει την κυπριακή συμμετοχή και το τραγούδι των Minus One...

Η Κάλια Δραγατάκη εξέφρασε την άποψή της όσον αφορά στα τραγούδια που θα επροσωπήσουν στο φετινό διαγωνισμό της Eurovision που θα λάβει χώρα στη Στοκχόλμη της Σουηδίας.

Για την παρουσιάστρια το τραγούδι της Ελλάδας είναι «yiax» ενώ το τραγούδι της Κύπρου αξιόλογο… Δηλώνει φανατική θαυμάστρια του θεσμού και όπως γράφει στον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook «Χωρις να ειμαι αντικειμενικη παντα πιστευω στις ελληνικες συμμετοχες...». Και συνεχίζει «Αλλα φετος ρε πατριδα τι ειναι τουτο το πραμα που στελνεις?Δεν ειναι οι στιχοι αλλα όλο το υπολοιπο, χωρις να ξερω πολλα το βρισκω πολυ κακογουστο...»

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Αν μπορούσα θα έκανα αύριο πρωί αίτηση για να μπει η Κύπρος στο ΝΑΤΟ»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Αν μπορούσα θα έκανα αύριο πρωί αίτηση για να μπει η Κύπρος στο ΝΑΤΟ»

Σε μία από τις κρισιμότερες συγκυρίες για την Ανατολική Μεσόγειο, όπου Ελλάδα και Κύπρος καλούνται να αντιμετωπίσουν προκλήσεις που θέτει η Τουρκία του Ερντογάν για να ασκήσουν κυριαρχικά δικαιώματα όπως η χάραξη ΑΟΖ και η κατασκευή του καλωδίου ηλεκτρικής διασύνδεσης, ο Νίκος Χριστοδουλίδης απαντά σε ερωτήσεις εφ’ όλης της ύλης από την Έμη Λιβανίου και τον Τέρενς Κουίκ.