«Ρεζίλεψε» την αγγλική αστυνομία - Καταδίωξη μηχανόβιου 4 ωρών κατέληξε σε φιάσκο (ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ)

«Ρεζίλεψε» την αγγλική αστυνομία - Καταδίωξη μηχανόβιου 4 ωρών κατέληξε σε φιάσκο (ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ)

Ανω κάτω έκανε το Μπράιτον ένας νεαρός, ο οποίος αφού έκανε κάθε πιθανή παρανομία οδηγώντας τη μεγάλου κυβισμού μηχανή του και ταλαιπώρησε την αστυνομία, η οποία τον καταδίωκε για περισσότερες από 4 ώρες, κατόρθωσε να ξεφύγει.

Σκηνές από κινηματογραφική ταινία θύμιζαν αυτές που εκτυλίχθηκαν στο Μπράιτον. Ένας νεαρός, οδηγώντας μηχανή GSX R 1000 cc, αποφάσισε να περάσει με κόκκινο έναν σηματοδότη και εκεί ξεκίνησαν όλα.

Η καταδίωξη κράτησε τέσσερις ώρες και εκτός από τα οχήματα και τις μοτοσυκλέτες της αστυνομίας, επιστρατεύηκε και το ελικόπτερο της πόλης.

Ο μηχανόβιος, ο οποίος από εκείνο το σημείο και μετά δεν σταματούσε πουθενά, έσπασε σύμφωνα με τους αστυνομικούς κάθε σημείο του οδικού ποινικού κώδικα αλλά κατάφερε να ξεφύγει παρά το γεγονός πως δύο φορές έπεσε στο έδαφος.

Τελικά, η επιλογή του να μπει μέσα σε ένα τεράστιο εμπορικό κέντρο ήταν και αυτή που τον έσωσε προς στιγμήν πάντως, αφού παράτησε τη μηχανή, την οποία φυσικά περισυνέλεξαν, οι αστυνομικοί, οι οποίοι συνεχίζουν τον αναζητούν.

Η είδηση πάντως παίρνει και λίγο κωμικό χαρακτήρα αφού στα social media,ο νεαρός «αποθεώνεται» με το κοινό να ζητά να του δώσουν ρόλο στον επόμενο Τζέιμς Μποντ ή ακόμη και να γίνει ο παρουσιαστής της διάσημης εκπομπής Top Gear.

Δείτε τις φωτογραφίες και το βίντεο





 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Έρχονται εξελίξεις για την υπόθεση «Σάντη» - Ενημερώνεται από τον Φυτιρή το Υπουργικό

Έρχονται εξελίξεις για την υπόθεση «Σάντη» - Ενημερώνεται από τον Φυτιρή το Υπουργικό

Εξελίξεις αναμένονται την ερχόμενη εβδομάδα στην πολύκροτη υπόθεση «Σάντη». Η ανακριτική ομάδα του Αρχηγείου Αστυνομίας συνεχίζει τη λήψη καταθέσεων από όλα τα πρόσωπα ενδιαφέροντος είτε που αναφέρονται στα μηνύματα είτε που σχετίζονται με αυτά.

BEST OF TOTHEMAONLINE