ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΦΟΝΟΣ ΠΕΡΒΟΛΙΑ - Συζυγοκτόνος Κατσαρής: «Για το λάθος που έκαμα αξίζει μου κρεμάλα»

ΦΟΝΟΣ ΠΕΡΒΟΛΙΑ - Συζυγοκτόνος Κατσαρής: «Για το λάθος που έκαμα αξίζει μου κρεμάλα»

Ενώπιον του Κακουργιοδικείου Λάρνακας στις 20 Απριλίου 2016 παραπέμφθηκε ο ύποπτος για τη δολοφονία της συζύγου του στα Περβόλια.

Σε απ ευθείας δίκη ενώπιον του Μόνιμου Κακουργιοδικείου Λάρνακας - Αμμοχώστου που θα συνεδριάσει στις 20 Απριλίου 2016, παρέπεμψε σήμερα το Επαρχιακό Δικαστήριο Λάρνακας τον Γιάγκο Κατσαρή, 80 χρόνων από τα Περβόλια, με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας της εν διαστάσει συζύγου του Ζωής Κατσαρή 77 χρόνων.

 Ο φόνος διαπράχθηκε το πρωί της Πέμπτης 3 Μαρτίου 2016, στο αγρόκτημα όπου διέμενε το θύμα, που βρίσκεται πίσω από την περιοχή του Πύργου της Ρήγαινας στα Περβόλια. Αυτόπτης μάρτυρας της δολοφονίας που έγινε ήταν η αλλοδαπή οικιακή βοηθός της Ζωής, η οποία και θα είναι η βασική μάρτυρας κατηγορίας.

 Την Αστυνομία ειδοποίησε αμέσως μετά το συμβάν ο γιος του ζεύγους Σάββας Κατσαρής που βρισκόταν εκείνη την ώρα στο αγρόκτημα. Φτάνοντας στη σκηνή η Αστυνομία εντόπισαν την 77χρονη να κείτεται νεκρή έξω από την καγκελόπορτα του σπιτιού και δίπλα βρίσκονταν ο 80χρονος, ο γιος του ο οποίος είχε παραλάβει το περίστροφο και η αλλοδαπή οικιακή βοηθός του θύματος.

 Όπως ανέφερε στην Αστυνομία η οικιακή βοηθός ενώ η ίδια βρισκόταν μέσα στο σπίτι  άκουσε το θύμα και τον ύποπτο να λογομαχούν έξω από την οικία και αμέσως μετά να ακούγεται ένας πυροβολισμός.

 Η γυναίκα βγήκε έξω και είδε το θύμα να βρίσκεται στο έδαφος και τον 80χρονο να στέκεται από πάνω της και να έχει στο χέρι του ένα πιστόλι. Ανέφερε ακόμα ότι στη συνέχεια είδε τον ύποπτο να πυροβολεί το θύμα άλλες δύο φορές.

Η Αστυνομία ζήτησε από το Δικαστήριο όπως μέχρι την ημερομηνία έναρξης της δίκης του 80χρονου ενώπιον του Κακουργιοδικείου, αυτός να παραμείνει υπό κράτηση στις Κεντρικές Φυλακές.

 Όταν η Πρόεδρος του Δικαστηρίου ρώτησε τον ύποπτο εάν είχε ένσταση στο αίτημα της Αστυνομίας να παραμείνει υπό κράτηση αυτός απάντησε «το λάθος που έκαμα αξίζει μου κρεμάλα».

Το Δικαστήριο ενέκρινε το αίτημα της Αστυνομίας και διέταξε όπως μέχρι την ημερομηνία έναρξης της απ` ευθείας δίκης του 80χρονου ενώπιον του Μόνιμου Κακουργιοδικείου Λάρνακας, αυτός να παραμείνει υπό κράτηση στις Κεντρικές Φυλακές.

Σημειώνεται ότι το ζευγάρι βρισκόταν σε διάσταση τα τελευταία δύο χρόνια και είχαν διαφορές για οικονομικά θέματα.

Πηγή: ΚΥΠΕ 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Απόπειρα φόνου: Ανάμεσα στους συλληφθέντες φυσικοί δράστες - Καταζητείται άλλο ένα πρόσωπο - Τεκμήρια θα ρίξουν φως στην υπόθεση

Ετοιμάζουν βαλίτσες οι Κύπριοι: Οι προορισμοί που επέλεξαν για ταξίδι το Πάσχα - Τι ισχύει με τις τιμές

Μεγάλη Εβδομάδα: Tα πάθη του Κυρίου, μέχρι την Σταύρωση και την Ανάσταση - Οι Ιερές ακολουθίες και τα τροπάρια

Πασχαλινό τραπέζι: «Καίει» το κρέας τις τσέπες των καταναλωτών – Πιο φθηνά από πέρσι τα αυγά και τα λαχανικά – Δείτε πίνακες

Ιωάννα Μαλέσκου: Υπέρλαμπρη στην πρεμιέρα της - Στο πλευρό της Μικρούτσικος και Τάσος Τρύφωνος - Δείτε βίντεο



Απόπειρα φόνου: Ανάμεσα στους συλληφθέντες φυσικοί δράστες - Καταζητείται άλλο ένα πρόσωπο - Τεκμήρια θα ρίξουν φως στην υπόθεση

Απόπειρα φόνου: Ανάμεσα στους συλληφθέντες φυσικοί δράστες - Καταζητείται άλλο ένα πρόσωπο - Τεκμήρια θα ρίξουν φως στην υπόθεση

Υπό κράτηση βρίσκονται από χθες Κυριακή επτά πρόσωπα για τα οποία υπάρχει μαρτυρία για την ενδεχόμενη εμπλοκή τους στην απόπειρα φόνου κατά 34χρονου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top