Σε απόγνωση Κύπρια τραγουδίστρια: «Ας με λυπηθεί ο Θεός…»

Σε απόγνωση Κύπρια τραγουδίστρια: «Ας με λυπηθεί ο Θεός…»

Αν και είναι η πιο πιστή οπαδός του ποδοσφαιριστή συντρόφου της η Κύπρια τραγουδίστρια δεν φαίνεται να «ψήνεται» και πολύ με την στρογγυλή Θεα.

Σήμερα λοιπόν (Πέμπτη 17/3) μέρα που ο αντρικός πληθυσμός είναι κολλημένος μπροστά στην τηλεόραση, παρακολουθώντας τους αγώνες του Europa League, η ίδια όπως καταλαβαίνουμε περνά ένα…μαρτύριο!

Ο λόγος για την φιναλίστ του «Υοur Song» Μαρία Θεοδότου η οποία δεν άντεξε και ζήτησε από τον Θεό να την λυπηθεί! Bέβαία δεν έμεινε ως εκεί αλλά παρακάλεσε και για μια δική της τηλεόραση!

Μαράκι σε καταλαβαίνουμε πλήρως!

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Στόχος η νέα συνάντηση 5+1 - Τι συζήτησαν Χριστοδουλίδης και Ολγκίν

Κυπριακό: Στόχος η νέα συνάντηση 5+1 - Τι συζήτησαν Χριστοδουλίδης και Ολγκίν

Μπορεί να υπάρξει θετικό αποτέλεσμα μέχρι το τέλος της επίσκεψης της κας Ολγκίν στην Κύπρο φτάνει να υπάρχει ειλικρινής πολιτική βούληση και την άλλη πλευρά, είπε σήμερα ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος κ. Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης.

BEST OF TOTHEMAONLINE