LIFESTYLE

Ερωτευμένος με την πιο ωραία Ελληνίδα ο Ντελ Πιέρο! Τι γράφουν στην Ιταλία

Ερωτευμένος με την πιο ωραία Ελληνίδα ο Ντελ Πιέρο!  Τι γράφουν στην Ιταλία

Έχει κατακτήσει την Ιταλία η Ρία Αντωνίου και πλέον αυτό είναι γνωστό σε όλο τον κόσμο... Δεν θα μπορούσε λοιπόν να γλιτώσει και ο Αλεσάντρο Ντελ Πιέρο, ο οποίος πόζαρε όλο χαρά στο πλευρό της!

Ο Alessandro Del Piero είναι… Θεός για τους οπαδούς της Juventus και όχι μόνο, μιας και έχει συνδέσει το όνομά του με την Vecchia Siniora και έχει χτίσει τον δικό του μύθο στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο.

Αυτός ο ποδοσφαιριστής λοιπόν, που είναι παγκοσμίως γνωστός βγαίνει με τη Ρία Αντωνίου. Δημοσιεύματα της Ιταλίας κάνουν λόγο για έναν παθιασμένο έρωτα με τον 41χρονο να έχει μαγευτεί από το μοντέλο.

Για όσους δεν γνωρίζουν ο Del Pierro τόσο για τους Ιταλούς όσο και για τον υπόλοιπο κόσμο είναι είδωλο από όλες τις απόψεις. Ποδοσφαιρικά, εξωγηπεδικά αλλά και… ως άντρας μιας και παραμένει ένας από τους μεγαλύτερους καρδιοκατακτητές.

Η εκρηκτική ξανθιά η οποία και έδωσε ρέστα με τις χορευτικές της φιγούρες στο Ιταλικό «Dancing With The Stars», τον τελευταίο καιρό κάνει στενή παρέα με τον Αλεσάντρο Ντελ Πιέρο κάνοντας πολλούς να μιλούν για την αρχή ενός μεγάλου έρωτα.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Μεγάλη η πυρκαγιά στην Πάφο, δυσκολεύουν την κατάσβεση οι ισχυροί άνεμοι - Δείτε βίντεο

Μεγάλη η πυρκαγιά στην Πάφο, δυσκολεύουν την κατάσβεση οι ισχυροί άνεμοι - Δείτε βίντεο

Φωτιά ξέσπασε γύρω στις 20.00 την Τετάρτη στην περιοχή του «Aphrodite Hills», παρά την Πέτρα του Ρωμιού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top