ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Οι Έλληνες Instagram, η κυβέρνηση... Forogram: Σκέφτονται χαράτσι και στα κινητά!

Οι Έλληνες Instagram, η κυβέρνηση... Forogram: Σκέφτονται χαράτσι και στα κινητά!

Τα εισοδήματα από 25.000 ευρώ έως 30.000 ευρώ ετησίως θα σηκώσουν τελικά το φορολογικό βάρος, προκειμένου να κλείσει το δημοσιονομικό κενό στην Ελλάδα.

O Έλληνας  αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών Τρύφων Αλεξιάδης, μιλώντας σε ημερίδα του ΣΕΒ, παραδέχτηκε μάλιστα ότι έρχονται φορολογικές επιβαρύνσεις με αλλαγές στην φορολογική κλίμακα, τους συντελεστές και το αφορολόγητο.

Σύμφωνα με πληροφορίες του STAR το αφορολόγητο θα υποχωρήσει από τα 9.550 ευρώ στα 9.100 ευρώ, ενώ τα σενάρια θέλουν οι επιβαρύνσεις να ξεκινούν για εισοδήματα πάνω από 22.000 ευρώ ή 25.000 ευρώ.

Ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών, μιλώντας στο Νίκο Χατζηνικολάου στον «REAL FM», άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να πειστούν οι δανειστές να καταβληθεί ο φόρος σε επτά ή οκτώ μηνιαίες δόσεις.

Παράλληλα πληροφορίες αναφέρουν ότι υπάρχει σενάριο για....  αύξηση του ειδικού τέλους κινητής τηλεφωνίας που σήμερα είναι μεταξύ 12-20%, γεγονός που προκαλεί αντιδράσεις τόσους στους χρήστες, όσο και στις εταιρείες κινητής τηλεφωνίας.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top