Έβγαλε η Μέρκελ selfie με έναν από τους καμικάζι των Βρυξελλών;

Έβγαλε η Μέρκελ selfie με έναν από τους καμικάζι των Βρυξελλών;

Χαμός γίνεται τις τελευταίες ώρες στα social media! Αιτία; Μία φωτογραφία της Γερμανίδας καγκελαρίου Άγγελα Μέρκελ η οποία βγάζει selfie με έναν πρόσφυγα.

Μέχρι εδώ τίποτα μεμπτό. Ο πανικός ξεκίνησε όταν ορισμένοι βρήκαν ομοιότητες ανάμεσα στον πρόσφυγα που στέκεται δίπλα στη Μέρκελ με τον Ναζί Λαχράουι, έναν εκ των καμικάζι αυτοκτονίας των Βρυξελλών, δηλαδή.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η φωτογραφία, που είχε τραβηχτεί τον, ωστόσο, μετά τη δημοσίευση του προσώπου του τρομοκράτη του αεροδρομίου, οι χρήστες του Διαδικτύου διαπίστωσαν την ομοιότητα μεταξύ των δύο προσώπων.

Να σημειωθεί, πάντως, πως προς το παρόν, δεν έχει επιβεβαιωθεί η ταυτότητα του άνδρα της φωτογραφίας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Διπλωματική κινητικότητα σε όλα τα μέτωπα: Από το Κυπριακό ως τη Γάζα

Διπλωματική κινητικότητα σε όλα τα μέτωπα: Από το Κυπριακό ως τη Γάζα

Σε μια περίοδο έντονων γεωπολιτικών εξελίξεων και αυξημένων διπλωματικών διεργασιών, η Κυπριακή Δημοκρατία εντείνει την εξωτερική της δράση τόσο στο Κυπριακό, όσο και στο ανθρωπιστικό μέτωπο της Μέσης Ανατολής. Με φόντο την προγραμματισμένη συνάντηση υπό τον ΟΗΕ για το Κυπριακό, τη διαρκή δέσμευση στον Χάρτη των Ηνωμένων Εθνών και την έτοιμη ανθρωπιστική αποστολή προς τη Γάζα μέσω του σχεδίου «Αμάλθεια», η Λευκωσία επιχειρεί να ενισχύσει τον διεθνή της ρόλο, προωθώντας ταυτόχρονα σταθερότητα, ειρήνη και αλληλεγγύη στην ευρύτερη περιοχή.