LIFESTYLE

Όλα όσα πρέπει να ξερετε για το X – Factor! Επιλέχθηκαν 250 άτομα μετά από μαραθώνιo!

Όλα όσα πρέπει να ξερετε για το X – Factor! Επιλέχθηκαν 250 άτομα μετά από μαραθώνιo!

Μιας και οι συμμετοχές ξεπέρασαν κάθε προηγούμενο...

Μετά τις ακροάσεις που πραγματοποιήθηκαν στη Θεσσαλονίκη, οι τέσσερις κριτές βρέθηκαν ξανά στην Αθήνα την Πέμπτη 17 και την Παρασκευή 18 Μαρτίου για να ακούσουν, να δουν και να δώσουν την ευκαιρία σε ταλαντούχα παιδιά να κάνουν το όνειρο τους πραγματικότητα.

Οι συμμετοχές ξεπέρασαν τις 4.500. Έπειτα στις ακροάσεις πέρασαν 250 άτομα και από εκείνους επιλέχθηκαν οι καλύτεροι. Το άγχος των διαγωνιζόμενων ήταν ζωγραφισμένο στο πρόσωπο τους. Όλοι είχαν φτάσει στα στούντιο ΚΑΠΑ, στα Σπάτα, από πολύ νωρίς το πρωί και μελετούσαν, κάνοντας πρόβες το τραγούδι τους. Δίπλα τους η Ευαγγελία Αραβανή, η οποία καλύπτει όσα γίνονται στα παρασκήνια, συνομιλούσε μαζί τους προσπαθώντας να τους αποφορτίσει και να τους ενθαρρύνει.

Η ίδια ήταν πολύ γλυκιά και ευγενική με όλους τους διαγωνιζόμενους που πήραν μέρος. Παράλληλα, το κοινό που παρακολουθούσε τις ακροάσεις έδινε τον παλμό και εμψύχωνε και εκείνο με τον δικό του τρόπο τους υποψήφιους παίκτες που ανέβαιναν στη σκηνή. Αλλά και οι τέσσερις κριτές ήταν πάρα πολύ φιλικοί με κάθε διαγωνιζόμενο. Μάλιστα, δεν ήταν λίγες οι φορές που, όταν καταλάβαιναν πως κάποιος αξίζει αλλά λόγω άγχους ή γιατί ενδεχομένως δεν του ταίριαζε το συγκεκριμένο κομμάτι, του έδιναν ακόμα μία ευκαιρία ζητώντας του να τραγουδήσει κάποιο άλλο ακαπέλα. Τα γυρίσματα και τις δύο ημέρες ξεκίνησαν νωρίς το πρωί και τελείωσαν πολύ αργά τη νύχτα.

Όμως κανένας δεν διαμαρτυρήθηκε, μιας και η ατμόσφαιρα ήταν πολύ καλή και ευχάριστη. Άλλωστε, όλοι αγαπούν τη μουσική και θέλουν να δώσουν την ευκαιρία να αναδειχθούν στη χώρα μας νέοι τραγουδιστές που θα κερδίσουν την αγάπη του κοινού.Πηγή: Mytv



 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Θανατηφόρο στην Κοκκινοτριμιθιά: Υπό τετραήμερη κράτηση ο 23χρονος οδηγός - Οι κατηγορίες που αντιμετωπίζει

Εν αναμονή ενημέρωσης από Europol, Interpol και Ρωσία η Αστυνομία για το απειλητικό email που έφερε αναστάτωση

Πλαστικές σακούλες: Πού πήγαν τελικά τα λεφτά από τα 6 σεντς των πωλήσεων  - Γιατί καταργήθηκαν και ποιο το παράδοξο  

Συγκλονιστικές εικόνες - Οδού: Τα σημεία όπου έσωσαν εθελοντές από την φονική πυρκαγιά το 2021 - Αποκάλυψη στο «Τ»

Εντοπίστηκε νέα μετάλλαξη του Covid: Ονομάζεται «FLiRT» - Λειτουργούν τα τρέχοντα εμβόλια; - Όσα πρέπει να ξέρετε

Λάκης Γαβαλάς: Δέχθηκε επίθεση από μοναχούς - «Με είπαν π****η μέσα στο αεροπλάνο» - Δείτε βίντεο



Μήνυμα ΠτΔ για τερματικό: «Το κράτος δεν εκβιάζεται... με εκπλήσσει αυτή η ανάγκη της εταιρείας για δημόσιες παρεμβάσεις»

Μήνυμα ΠτΔ για τερματικό: «Το κράτος δεν εκβιάζεται... με εκπλήσσει αυτή η ανάγκη της εταιρείας για δημόσιες παρεμβάσεις»

«Είμαι σε επαφή μαζί της και ο ίδιος προσωπικά, αλλά και με κάποια κράτη μέλη της ΕΕ, και εκτός της ΕΕ, όπως με Μόνιμα Μέλη του Συμβουλίου Ασφαλείας των ΗΕ, για να δούμε πώς μπορούν να δημιουργηθούν οι προοπτικές για επανέναρξη των συνομιλιών», είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top