Το δημόσιο ευχαριστώ της Αριστοτέλους! «Νιώθω ευγνώμων...»

Το δημόσιο ευχαριστώ της Αριστοτέλους! «Νιώθω ευγνώμων...»

Για την παρουσιάστρια του Mega άξιζε όλη η διαδρομή...

Η Χριστιάνα Αριστοτέλους με ένα post της στο instagram θέλησε να ευχαριστήσει όλους όσοι στήριξαν το φιλανθρωπικό σόου του Mega, DanSing For You 5, το οποίο στο τέλος παρέδωσε μια επιταγή με το ποσό των 60 χιλιάδων ευρώ στον ΠΑΣΥΚΑΦ.

Όπως έγραψε θέλοντας να ευχαριστήσει συμμετέχοντες και κοινό « Αξιζε ολη τη διαδρομη...!!60,000 ευρω στον Πασυκαφ μεσα απο το Dansing for you και ολη την αγαπη σας που το στηριξατε για 5η χρονια..!!ενα τεραστιο ευχαριστω σε ολους σας μεσα απο την καρδια μου..Νιωθω ευγνωμων...ευχαριστουμε ολοι παρα πολυ..!!». 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Καμπανάκι» στη Βουλή: Κρίσιμη η συνεργασία με Τ/κ για τον αφθώδη πυρετό - Προειδοποιήσεις για νέο κύμα

«Καμπανάκι» στη Βουλή: Κρίσιμη η συνεργασία με Τ/κ για τον αφθώδη πυρετό - Προειδοποιήσεις για νέο κύμα

Την ανάγκη για συντονισμό δράσης για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του αφθώδους πυρετού, μαζί με την τουρκοκυπριακή κοινότητα, ανέδειξαν κατά τη συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Γεωργίας την Τρίτη, τόσο οι η Υπουργός Γεωργίας Μαρία Παναγιώτου, εκπρόσωποι της Κυβέρνησης και λειτουργοί του κράτους, όσο και Βουλευτές και εκπρόσωποι αγροτικών οργανώσεων.