ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

Ο Συνεργατισμός τίμησε οργανισμούς και εταιρείες που συμμετείχαν στον Ραδιομαραθώνιο 2015

Ο Συνεργατισμός τίμησε οργανισμούς και εταιρείες  που συμμετείχαν στον Ραδιομαραθώνιο 2015

Εκδήλωση προς τιμή των οργανισμών και εταιρειών που πρόσφεραν τις υπηρεσίες τους αφιλοκερδώς για τη διοργάνωση του Ραδιομαραθωνίου 2015 πραγματοποίησε το πρωί ο Συνεργατισμός.

Ο Διευθυντής Διεύθυνσης Στρατηγικής και Ανασχηματισμού της Συνεργατικής Κεντρικής Τράπεζας Γιάννος Σταυρινίδης παραδίδοντας τις τιμητικές πλακέτες εξέφρασε τις θερμές του ευχαριστίες προς τους οργανισμούς και τις εταιρείες για την πολύτιμη συμβολή τους στη διοργάνωση του Ραδιομαραθωνίου.

Τιμήθηκαν η Αστυνομία Κύπρου, το Υπουργείο Υγείας, η Group 4, η Navy Group International Petrole Τraders, η Ολυμπιακή Επιτροπή Κύπρου, ο Τριαθλητικός Όμιλος Νηρέας, οι Δήμοι Λεμεσού, Πάφου και Λάρνακας, το Πανεπιστήμιο Κύπρου, ο Θεατρικός Όμιλος του Πανεπιστημίου Κύπρου, το  Chateau Status, η Display Art, οι εταιρείες Zorbas,  Pizza Hut και  ΚΕΟ καθώς επίσης και η  δημοσιογράφος Γωγώ Αλεξανδρινού.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης τιμήθηκαν και εθελοντές, μέλη του προσωπικού του Συνεργατισμού, για το ζήλο που επέδειξαν και τις προσπάθειες που κατέβαλαν για την επιτυχή διοργάνωση των εκδηλώσεων.

Πραγματοποιήθηκε επίσης  η κλήρωση του αυτοκινήτου μάρκας Ford Fiesta αξίας 10,500 ευρώ δωρεά του Προέδρου της εταιρείας Navy Group International Petrole Traders κ. Εlie G. Eid το οποίο απέφερε στο Ίδρυμα Ραδιομαραθώνιος το ποσό των €23.305. O αριθμός που κληρώθηκε είναι: 07698.  

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Νέα σύλληψη σημειώθηκε σύμφωνα με πληροφορίες του ThemaOnline σήμερα το απόγευμα αναφορικά με την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top