ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

McDonald’sTM Open Door Program Η ανανέωση της δέσμευσής μας.

McDonald’sTM Open Door Program  Η ανανέωση της δέσμευσής μας.

Στις 6 Απριλίου, με διάσκεψη τύπου στο McDonald’s Έγκωμης, εγκαινιάστηκε το πρόγραμμα McDonald’s Open Door μέσω του οποίου, δίνεται η ευκαιρία σε όποιον επιθυμεί, να μπεί στην κουζίνα των ΜcDonald’s για μια περιήγηση και να δει από κοντά πώς φτιάχνονται τα αγαπημένα του γεύματα.

Οι δημοσιογράφοι που παρευρέθηκαν στη διάσκεψη τύπου ενημερώθηκαν για το πρόγραμμα, έκαναν την περιήγηση στην κουζίνα και απόλαυσαν όλοι μαζί πρωινό. Η περιήγηση έγινε από τον Σύμβουλο εκπαίδευσης των McDonald’s κ. Στέλιο Πρωτοπαπά ενώ παρούσα ήταν και η Quality Assurance Consultant, κα. Sylvia Gruendler.

Σκοπός του προγράμματος είναι η  έμπρακτη ανανέωση της δέσμευσης των McDonald’s Kύπρου, να προσφέρουν καθημερινά στον Κύπριο καταναλωτή, ποιοτικά, προϊόντα, επιλέγοντας πάντα φρέσκα υλικά και τηρώντας τα υψηλότερα πρότυπα ασφάλειας και καθαριότητας. Όλοι όσοι συμμετέχουν στο πρόγραμμα θα έχουν την ευκαιρία να δουν απο κοντά και να κάνουν ερωτήσεις σχετικά με όλες τις διαδικασίες που ακολουθούνται στα εστιατόρια και όχι μόνο.

Το πρόγραμμα θα λειτουργεί σε ένα εστιατόριο σε κάθε πόλη. Για να λάβει κάποιος μέρος θα πρέπει να συμπληρώσει το σχετικό έντυπο, το οποίο είναι διαθέσιμο σε όλα τα εστιατόρια McDonald’s ή online στο www.mcdonalds.com.cy

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Πώς απαντά ο Υπ. Μεταφορών για τη viral φωτογραφία με τις ηλικιωμένες - Τι συμβαίνει με τις στάσεις λεωφορείων

Βγαίνει μπροστά ο Ζαννέττου μέσω των δικηγόρων του: «Πρόθεση η άμεση εκδίκαση της υπόθεσης»

Καλά νέα για καταναλωτές: Επιτέλους τέλος στις αυξήσεις στις τιμές καυσίμων - Έρχονται μειώσεις - Πότε να τις αναμένουμε

«Φωτοβολταϊκά για Όλους»: Συμβουλές στους καταναλωτές που έχουν λάβει ή αναμένεται να λάβουν προέγκριση

Ανάγκες σε τρόφιμα για οικογένεια που έχασε τον ένα γονέα - Χρειάζονται βοήθεια μέχρι να σταθούν στα πόδια τους



Μονή Αββακούμ: Επιμένει η υπεράσπιση των μοναχών - «Σφάλμα και λάθος εκτίμηση του Μητροπολίτη Ησαΐα»

Μονή Αββακούμ: Επιμένει η υπεράσπιση των μοναχών - «Σφάλμα και λάθος εκτίμηση του Μητροπολίτη Ησαΐα»

Με την κατάθεση σήμερα του Ιερομόναχου Αββακούμ ολοκληρώθηκαν ενώπιον της Ανακριτικής Επιτροπής της Αρχιεπισκοπής οι καταθέσεις των μελών της αδελφότητας της Μονής Οσίου Αββακούμ, με την υπεράσπιση να επαναλαμβάνει δια στόματος του συνήγορου Αναστάσιου Βαβούσκου της θέση περί δεδικασμένου επικαλούμενη τον Καταστατικό Χάρτη της Εκκλησίας της Κύπρου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top