ΚΟΙΝΩΝΙΑ

O Δήμαρχος Λεμεσού απαντά για τα σκάνδαλα επί υπουργίας του: «Αυτοί που με εμπλέκουν, αυτοπαγιδεύτηκαν...»

O Δήμαρχος Λεμεσού απαντά για τα σκάνδαλα επί υπουργίας του: «Αυτοί που με εμπλέκουν, αυτοπαγιδεύτηκαν...»

Tο τελευταίο διάστημα υπάρχει έντονη ψιθυρολογία ότι ο επόμενος Δήμαρχος που θα απασχολήσει τις διωκτικές αρχές είναι… ο Λεμεσού Χρίστου. ΤοΤhemaOnline επικοινώνησε μαζί του και του έθεσε ευθέως το ερώτημα.

Με αφορμή δημοσιεύματα, που ήθελαν την Πέμπτη, (7/4), τον Δήμαρχο Λεμεσού, Ανδρέα Χρίστου να περνά την πύλη του Αρχηγείου Αστυνομίας για κατάθεση, στο πλαίσιο διερεύνησης των καταγγελιών του Δημάρχου Πάφου Φαίδωνα Φαίδωνος για το σκάνδαλο του ΧΥΤΑ Πάφου – ΧΥΤΥ Κόσιης, η ιστοσελίδα μας, ToThemaOnline, επικοινώνησε μαζί του.

Της Χριστιάνας Τσαγγάρη 

Ο κύριος Χρίστου ξεκαθάρισε ότι δεν έδωσε ακόμη κατάθεση, αλλά θα το πράξει τις επόμενες ημέρες.

Κληθείς να σχολιάσει την ψιθυρολογία ότι ο Δήμαρχος Λεμεσού, μετά τη καταδίκη του Δημάρχου Πάφου Σάββα Βέργα και τη σύλληψη του Δημάρχου Λάρνακας, Ανδρέα Λουρουτζιάτη, θα είναι ο επόμενος, απάντησε ότι «καθαρός ουρανός αστραπές, δε φοβάται».

«Εγώ με άδεια τσάντα μπήκα στο Υπουργείο, με άδεια τσάντα έφυγα» (εννοεί το Εσωτερικών, όταν ήταν Υπουργός, 2003 – 2006, επί κυβέρνησης Τάσου Παπαδόπουλου).

Έστειλε επίσης μήνυμα σε αυτούς που τον εμπλέκουν, λέγοντας ότι αυτοπαγιδεύθηκαν στην έπαρση τους.

 

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

«Η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, θα πραγματοποιήσει την τρίτη επίσκεψή της στην Κύπρο, στις 7 και θα παραμείνει έως τις 14 Μαΐου», δήλωσε ο εκπρόσωπος του ΓΓ του ΟΗΕ, Στεφάν Ντουζαρίκ κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης Τύπου ξένων ανταποκριτών στην έδρα του διεθνούς οργανισμού, στη Νέα Υόρκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top