ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Πότε θα βάλουμε μυαλό; 662 καταγγελίες από την Αστυνομία σε ένα διήμερο! Οι 518 ήταν για υπερβολική ταχύτητα

Πότε θα βάλουμε μυαλό; 662 καταγγελίες από την Αστυνομία σε ένα διήμερο! Οι 518 ήταν για υπερβολική ταχύτητα

Η Αστυνομία συνέχισε το διήμερο 23-24 Απριλίου τις συντονισμένες εκστρατείες της στο πλαίσιο της αντιεγκληματικής της δράσης για εμπέδωση της ασφάλειας του πολίτη, καθώς και για πρόληψη των οδικών τροχαίων συγκρούσεων.

Σύμφωνα με σημερινή ανακοίνωση της Αστυνομίας, κατά τη διάρκεια του πιο πάνω χρονικού διαστήματος, ελέχθησαν συνολικά 193 οχήματα και 268 πρόσωπα που επέβαιναν σε αυτά.

Επίσης, διενεργήθηκαν έλεγχοι σε 181 νυκτερινά κέντρα, κατά τη διάρκεια των οποίων έγιναν 48 καταγγελίες για αδικήματα που αφορούν τον περί κέντρων αναψυχής νόμο.

Εξάλλου, στο πλαίσιο εφαρμογής του Νόμου που αφορά τα ιδιωτικά γραφεία παροχής υπηρεσιών ασφαλείας, ελέγχθηκαν 8 ιδιωτικοί φρουροί ασφαλείας.

Στο πλαίσιο των πιο πάνω επιχειρήσεων έγινε παγκύπρια περιπολιακή κάλυψη έξω από φούρνους, χρυσοχοεία, καταστήματα, καφενεία κ.ά.. Επίσης, ελέγχθηκαν και περιπολήθηκαν διάφορες περιοχές με σκοπό την πρόληψη διαρρήξεων και κλοπών αλλά και στο πλαίσιο των μέτρων πρόληψης για λαμπρατζιές και κροτίδες ενόψει του Πάσχα.

Παράλληλα, διενεργήθηκαν τροχονομικοί έλεγχοι σε όλες τις επαρχίες, κατά τους οποίους προέκυψαν 662 καταγγελίες για τροχαία αδικήματα, εκ των οποίων οι 518 αφορούσαν οδήγηση με υπερβολική ταχύτητα. Επίσης, έγιναν 717 έλεγχοι αλκοόλης και προέκυψαν 51 καταγγελίες για οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλης.

Παράλληλα, εκδόθηκε αριθμός γραπτών παρατηρήσεων και γραπτών προειδοποιήσεων σε οδηγούς για διάφορα τροχαία αδικήματα, ενώ σε διάφορες περιπτώσεις παρασχέθηκε οδική βοήθεια σε οδηγούς από μέλη της Τροχαίας.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανασκόπησε τις δράσεις για 2024 σε ειδική συνεδρία το Υπουργικό Συμβούλιο - Δείτε βίντεο

Ανασκόπησε τις δράσεις για 2024 σε ειδική συνεδρία το Υπουργικό Συμβούλιο - Δείτε βίντεο

Την εξέλιξη των 88 δράσεων που ανακοίνωσε στις αρχές του χρόνου για το 2024 ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδούλιδης, εξέτασε σε ειδική συνεδρίασή του το Υπουργικό Συμβούλιο, το απόγευμα της Δευτέρας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top