LIFESTYLE

Κλαίω! Η παρωδία της διαφήμισης της Άντζελας από έναν Κύπριο! VIDEO

Κλαίω! Η παρωδία της διαφήμισης της Άντζελας από έναν Κύπριο! VIDEO

Για να καταλάβετε περί τίνος πρόκειται, την σεξιστική ατάκα «Χτύπα σαν άντρας», την μετέτρεψε σε «Φάκκα σαν τον άδρωπο» με γκριμάτσες που θα σας ρίξουν στα πατώματα...

«Όταν το Πάσχα προχωρά πέφτει το αρφάλι μου...» λέει ο γνωστός κωμικός, Nicolas Jovani, ο οποίος έφτιαξε ένα βίντεο - παρωδία της διαφήμισης του Jumbo, όπου υποδύεται με χιουμοριστικό τρόπο την Άντζελα Δημητρίου. 

Δεν ξέρουμε πώς την είδε το παλληκάρι, πάντως εμφανίζεται με ξανθιά, καρέ περούκα, με κόκκινο έντονο κοκκινάδι… Μια φάτσα αποκρουστική, η οποία συνοδεύεται με εξίσου αποκρουστική φωνή και ερμηνεύει αλα κυπριακά την γνωστή επιτυχία της Άντζελας, βασισμένος πάντα στην διαφήμιση της γνωστής αλυσίδας παιχνιδιών.  

Δείτε το απολαυστικό video: 

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



ΠτΔ: Υποχρέωση της ΕΕ να συμβάλει ενεργά σε οριστική διευθέτηση του Κυπριακού

ΠτΔ: Υποχρέωση της ΕΕ να συμβάλει ενεργά σε οριστική διευθέτηση του Κυπριακού

Το Κυπριακό είναι κατεξοχήν ευρωπαϊκό ζήτημα και η Ευρωπαϊκή Ένωση έχει κάθε συμφέρον, αλλά και υποχρέωση, να συμβάλει ενεργά μέσα από ένα πρωταγωνιστικό ρόλο για την οριστική διευθέτησή του, χρησιμοποιώντας, αξιοποιώντας όλα τα πολιτικοοικονομικά μέσα και εργαλεία που έχει στη διάθεσή της στο πλαίσιο και των ευρωτουρκικών σχέσεων, δήλωσε ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης σε χαιρετισμό σε επετειακή εκδήλωση το βράδυ της Πέμπτης για τα 20χρονα της ένταξης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top